Galaksi kapısı açtıktan sonra kayboldu.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ...{{KoRKuSuZZ}}... tarafından 11 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. galaksi kapılarının açtıktan sonra belirli bi ömrümü var haritadan silindi 2 kapımda..

2. 2 kapı üst üste açılırsa yani atıyorum 2 zeta yı aynı anda açarsan ikiside yok olur.

3. Hayır alpha vardı betayı açtım daha sonra lambda kapısını açtım bir baktım alpha kapısı yerinde lambda var alpha yok 3 4 gün sonra girdim beta kaybolmuş. sadece lambda var şuan

4. tuhaf bir durum. hesabına başkası girip patlatmış olabilir mi?

5. Yok çünkü hesabıma girse bir sürü şeyi silerdi kimseye ne msn nede başka bişey verdim.. Deliricem çok saçma bi durum yani.

6. o zaman tek çare support. detaylıca yaz onlarda hesabını incelesin.

7. Rehber

Rehber Guest

Merhaba;

Açılan kapıların belli bir süresi yoktur.başka bir arkadaşınız hesabınıza girip kapıları patlatmış olabilir.seyir defterinden geçmiş tarihteki kayıtlarınıza bakın.

Keyifli forumlar.

8. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Ekleme yapıp konuyu kilitliyorum

İlk olarak kapınız kendi kendine gitmez.

Ya 3 defa kapıdan patladınız yada aynı kapıyı üst üste açtınız.

Ancak siz bunların olmadığından eminseniz supporta id numaranız ile yazın gerekli inceleme yapılır.Dediğiniz gibi bir durum varsa sorun çözülür.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.