Galaksi kapısı bonus etkinligi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve DarkOrbitAşk tarafından 17 Haziran 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bu etkinlikte delte-epsilon-zeta kapılarında sayborg kazanma sansı oldugu söyleniyor peki sayborg çıkma ihtimali yüzde kaç belli mi forumda aradım ama bulamadım?

2. bence yüzde 1 bile değildir varmı başka tahmini olan.

polatalemdar311 bunu beğendi.
  3. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Kesin bir rakam bilgimiz yok, paylaşılması için kesin bir rakam söylenirse sizlerle paylaşacağız.

İyi forumlar.

4. Peki diyelimki zeta yaptım ben sayborg istiyorum ve zeta mimesis verdi tekrar zeta yaparsam hala sayborg verme şansı olacak mı?

5. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Yanılmıyorsam etkinlik rehberinde belirtilen bu "Bonus ödüller 24 saatlik süre diliminde her kapıdan yalnızca bir kez kazanılabilecektir."
    ifadesi Cyborg, Mimesis ve Hamerclaw gemileri kazanma şansı içinde geçerli.

Tamamlanmamış olan diğer 2 kapıyı bititerek bu gemileri kazanmaya çalışabilirsiniz. İlaveten 24 saaatlik süre bittikten sonra kapıların değişeceğini ve yeni bonus ödülleri, dolayısı ile bu gemileri kazanmak için yeni şansın size sunulacağın unutmayınız.

İyi forumlar.

6. pekala ben 3 kapı açtım. delta, epsilon ve kappa. şimdi ben herahngi birisinde 1 tane bu 3 gemiden birini çıkartttım diyelim. diğer kapılardan kalan 2 gemi için çıkma ihtimali devam ediyor olacak mı. bence olacak ama emin olmak için soruyorum.

7. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Evet, sizin de tahmin ettiğiniz üzere bu şansınız devam edecektir. Yani Delta Kapısından bir gemi aldığınızı düşünürsek, Zeta ve Kappa kapısındaki ihtimaliniz sıfırlanmayacaktır, oradan da diğer gemilerden birin veya ayn gemiyi kazanma ihtimaliniz devam edecektir :)

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 18 Haziran 2019
  8. ELYSIUM

ELYSIUM User

Peki bu üç gemi de varsa 10.000 uri mi verilecek, yoksa kuiper gibi mi olacak

9. Bu etkinlik içinde kapı yapıp gelen ödülü yazarsa sevinirim.

En azından bilgimiz olur arkadaşlar.

10. Tabi.

Zeta Kapısı tamamlandı.
    UCB-100 türü lazer cephanesinden 25.000 adet aldın.
    50 günlük dosyası aldın.
    25 yeşil ganimet anahtarı aldın.
    22.200.000 Tecrübe Puanı kazandın.
    Sana 259.200 Şeref Puanı eklendi.
    35.000 Uridium kazandın.

İlk yapış ödülü tp idi o yüzden tp aldım.

Son düzenlenen: 18 Haziran 2019
  11. bugün zeta için özel bir ödül yok ama dün mü yapmıştın acaba bu kapıyı dostum

12. Hayır, etkinlik bu gece 12 de başladı zaten hatta zeta açıktı cyborg tasarımı için yapacaktım ama etkinlik duyurusunu görünce gece 12 olmasını bekledim.

Düzenleme; Şimdi bir daha kontrol ettim evet zeta kapısında ödül var. Serverdan servera değişiklik mi gösteriyor acaba.

Son düzenlenen: 18 Haziran 2019
  13. tr3 te yokta ondan yazdım.

14. 1Zackho

1Zackho User

tr3 te zeta da yok doğrudur.

15. Bende hammerclaw yok acaba yapmaya değer mi?

Değeri kesin %1 altındadır karar halen veremedim.

Parça da çok istiyor.

16. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Sizde olan bir gemiyi kazanırsanız şu anda mevcut olduğu gibi 10.000 Uridium hesabınıza aktarılır.

Sunucular arası kapılar ve kişilere özel ödüller değişiklik göstermektedir. Hatta her oyuncuya özel ödül aynı sunucu içerisinde de farklılık göstermektedir.

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 18 Haziran 2019
    ELYSIUM ve .Paradoks. bunu beğendi.
  17. Cyborg, Mimesis, Hammerclaw için 10 bin uri az bir değer değil mi modum? Kuiper'deki gibi 200 bin uri vermesini yeğlerim.

18. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Miktar bu şekilde açıklanmıştır. Kişisel fikrim olarak ben de bu miktarı az bulmaktayım.

İyi forumlar.

19. etiot33

etiot33 User

Buyrun epsilondan taze taze global eu1 sayborg çıktı

Son düzenlenen: 19 Haziran 2019
    ELYSIUM ve Labirent bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.