Galaksi kapısı bonus ödül ile ilgili yardım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve (¯`»[ŚŢ.ÐяèaмèŖ]«´¯) tarafından 26 Haziran 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhabalar, 2 gündür 3 adet farklı kapıda bonus ödüller belirtiliyor yalnız altında sayborg hammerclaw mimesis kazanabileceğimiz de yazıyor. Sormak istediğim belirli kapıyı tamamladıktan sonra sayborg kazanma şansımız da bitiyor mu yoksa o kapıyı gün içinde 10 defa da yapsak sayborg kazanma şansımız var mı?

Teşekkürler

2. Emin değilim ama var. Çünkü bonus yalnızca bir kere alınıyor ancak diğerlerinin şansı devam ediyor gibi anlaşılıyor yazılı metinde. Bazen çeviriyi eksik yapıyor darkorbit, anlam farkını iyi veremiyorlar. İngilizce ve Almanca kontrol edip fark var mı yok mu yazacağım

Edit: İngilizce ve Almanca olanları Türkçesiyle herhangi bir anlam farkı taşımıyor.

Detaylı bilgiyi moderatörler umarım verir.

Tebrikler bence güzel ve yerinde bir soru ;):)

3. Çözüme kavuşturabilirsek ne âlâ, moderatörler açıklayana kadar bekleyeceğiz sanırım :)

4. Viraaa

Viraaa User

bence onlarda bilmiyor:)

5. Umuyorum ki vardır, çünkü 1 adet zeta daha açık şu an bende. Sayborg alma şansım devam ediyorsa yapacağım yoksa yarın tekrar denk gelmesini bekleyeceğim veya haftasonu 2x ödül gününde yapacağım bekliyorum sabırsızlıkla

6. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Etkinlik kapsamındaki bonus ödül sadece 1 kez kazanılabilir, lakin Cyborg, Mimesis ve Hamerclaw gemisi kazanma şansı etkinlik süresince seçilmiş kapıları her yapdığınızda devam etmektedir.

İyi forumlar.

*LİON*[TET] ve Perseus. bunu beğendi.
  7. Viraaa

Viraaa User

bol sans dostum.ama cok dusuk bi oranla veriliodur o gemiler tahminim.ben 4 kez yaptim cikmadi bisey.

8. Bilgilendirme için teşekkür ederim şimdiye kadar 10 kapı yaptım sanırım ama boş ^^ %1 oranı felan var sanırım

9. Labirent

Labirent Guest

Merhaba,

Konuya gerekli cevap verildiğinden kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.