Galaksi Kapısı Bonus Ödülleri 45 I-OIL

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve UnSeriously tarafından 11 Ağustos 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba, bana haftalardır Galaksi Kapıları Bonus Ödülleri günlerinde 45 I-Oil çıkmıyor ve sayborgu almak için çok uğraşıyorum ancak karantina yapan olmadığından hala alamadım. Bunun için supporta yazsam geri dönüş alır mıyım? Çünkü 2 aydır bir kez bile görmedim. Sürekli TP, şeref ve seprom veriyorlar.

2. Aliens

Aliens User

Merhaba; Bu ödüller tamamen şans işi. Bana da 100.000 UCB-100 değilde sürekli 45 I-Oil çıkıyor. Anlayacağınız sistem rastlantısal olarak belirliyor; Support'un bu durumda yapabileceği bir şey yok.

Perseus. bunu beğendi.
  3. Herhangi bir oyun hatası olmadığından support müdahele etmez. Tamamen şans işi.

Perseus. bunu beğendi.
  4. Perseus.

Perseus. Guest

Merhaba,

Üyelerimizin belirttiği gibi ek ödüller tamamen şansa bağlı olarak atanıyor. Alternatif olarak şirketinizin x-6 haritasındaki BL NPC'lerini imha ederek I-Oil ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz.

İyi forumlar.

UnSeriously bunu beğendi.
  5. Şans işi olduğunu düşünmüyorum oyun sürekli topladığın ödülleri çekiyor çünkü bende 45 ı-oil aldıktan sonra uzun zamandır gelmedi aynı şekilde bende sayborgu bekliyorum...

6. Aliens

Aliens User

Merhaba; Öyle olsa Seprom ödülünü bir çok kez almama rağmen sık sık çıkıyordu. Ama UCB-100 için haklısınız; çıkmadı.

7. Merhaba ,

Haftalardır oil etkinliği bekleyeceğinizi bir kaç saat x-6 da bl npc'si bekleseydiniz aslında şuanda çoktan sayborg'u almış olacaktınız.

militaryship-3 bunu beğendi.
  8. Aery

Aery Guest

Merhaba,

Takım arkadaşımın söylediği gibi şansa bağlıdır.Konuyla ilgili bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

İyi Forumlar.

UnSeriously bunu beğendi.
  9. Doğru , sabahın çok erken saatlerinde çok kez denk geldim ve kesecek oyuncu pek olmuyor , herkes x-8 dekinin peşinde zaten . İstemediğim kadar oil var şuan .

βŁЦ£¤МДИ bunu beğendi.
  10. Merhaba yakalayabilsem kesicem şuana kadar 1 kez kesebildim.saatlerini de tam bilmediğim için yakalayamıyorum.

sabah saat kaç gibi buluyorsunuz acaba ve 3 haritada da buluyor musunuz?

11. hocam akşam saatlerinde bekleyin zaten 3 karantina atacağınız süreyle eşdeğer olacak

12. Sabah saat 6 ve 7 arası ben 3-6 3-7 3-8 haritalarında geziniyorum , kesin çıkma saatini bilemesem de bu saatler arasında farklı günlerde bir çok kez 3-6 ve 3-8 de ki npc lere denk geldim , 3-8 dekini zaten bırakmıyorlar ama 3-6 dakini epey kesmiştim.

1-6 ve 2-6 da da bu erken saatlerde mi çıkıyor bilmiyorum , farklı olduğunu sanmıyorum

Bak arkadaş akşam saatlerinde demiş , günde sadece 1 kere çıkmıyor bunlar . Akşamları daha çok oyuncu olduğu için ben akşam vakitlerine pek güvenemiyorum

13. Günde 3 defa çıkıyor diye biliyorum sabah öğle akşam saatleri bilmiyorum dersem yalan olur ancak arkadaşımızın da bu konuda biraz emek vermesini istiyorum en azından karantinaya ayıracagı zamanın çok az bir kısmını ayırıp bu oili elde edebilir
    iyi forumlar

14. Herkese yardımları için teşekkürler, bundan sonra x-6'dan çıkmama kararı aldım karantinaya grup oluşturana kadar bunla uğraşsam daha faydalı olacak gibi gözüküyor umarım yakalarım.

Konu kilitlenebilir.

.Paradoks. ve βŁЦ£¤МДИ bunu beğendi.
  15. Perseus.

Perseus. Guest

Merhaba,

İsteğiniz üzerine konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.