Galaksi kapısı çift ödül ve indirim

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Cortekz tarafından 27 Haziran 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Cortekz

Cortekz User

Bugun indirim günü mü yoksa çifte kazanç günü mü

2. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Öncelikle konu başlığınızı düzenledim. Takvimde de belirtildiği gibi bugün çifte ödül günü bulunmamaktadır. Gece 12'den sonra çifte ödül günü aktif olmaktadır. Şuan sadece indirim bulunmaktadır.

İyi forumlar.

3. Cortekz

Cortekz User

teşekkürler bir sorum daha olucak bugüne kadar belkide onlarca gg tamamlamış bulunmaktayım fakat yüzüklerim görünmüyor neden acaba bazı kullanıcılarda görünürken bazılarında görünmüyor

4. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Öncelikle bütün kapıların yüzük kazandırmadığını belirtmek isterim. "Alfa - Beta - Gamma - Delta - Epsilon - Zeta" kapıları yüzük kazandırmaktadır. Bu kapıları bitirmiş oluğ yüzüğünüz gözükmüyor ise Sıralama>Galaksi Kapı Sıralaması bölümünden bu kapı içerisinden yapmış olduğunuzun adeti ekran görüntüsü ve oyun içi ekran görüntüsü istemekteyim.

İyi Forumlar.

5. Cortekz

Cortekz User

sıralamaya girdiğimde kendimi göremiyorum sıralama kısmından sayı filtresine geçiyorum fakat kendimi orada göremiyorum acaba bir yanlışlık mı var.Ayrıca bugün gece yarısından sonra 1 zeta ve az önce de 1 kappa(kappa yüzük vermiyor biliyorum)tamamladım fakat değişen bir şey olmadı ayrıca bütün bu kapıları 2x gününde yapmama rağmen sadece ve sadece 13k rütbe puanı verdi ve sıralamam artacağı yerde azaldı bunun sebebi nedir

6. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Bu kapı Olaylarına bireysel bakmamanız gerekir sizin dışınızda bu günlerde mutlaka kapı yapan birileri vardır. Sizin bir üstünüzde ki sizden fazla 1 kapı yaptıysa olacak sonuç budur, yani sizin sıralamanız düşer.

Sıralamada kendinizi bulmanın yalnızca bir yolu var, o da tek tek bakarak kendinizi bulmak. :D Control+F tuşu ile kullanıcı adınızı aratarak bu işlemi hızlandırabilirsiniz.

Ayrıca, kapılar ve yüzükleri hakkında da şöyle bir görsel paylaşayım. :)

yüzük.jpg

İyi Forumlar.

7. Cortekz

Cortekz User

hangi kapının yüzüğü hangisi biliyorum fakat ben defalarca kapı yaptım yüzüklerim görünmüyor acaba başka bir yerden gizlenmiş olma ihtimali veya geçici olma ihtimali var mı ayrıca yaklaşık olarak dahi olsa 1.115.000 şeref puanı her hangi bir oranda rütbe puanı getirir mi yada getirirse ne kadar rütbe puanı getirmesi gerekir.Bir de son olarak merak ettiğim bir konu var sıralamada benim aşşağımda yada bana denk olan kullanıcılar bu kadar benim önüme geçebiliyorsa benim kısa sürede rütbe atlamam için ne gerekli çünkü böyle giderse rütbe düşücem

8. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Yüzüklerinizin gözükmemesi gibi bir durum söz konusu değildir geminizin fotoğrafını atarmısınız?

Rütbe puanları hakkında net birşey söyleyemem maalesef her sunucuda farklı puanlamalar vardır. Örnek veriyorum TR1-5 sunucusunda 10 puan sahip biri albayken TR2-3 sunucusunda 10 puana sahip biri general olabilir, Sunucunuz ile alakalı bir durum. Rütbe için de şöyle birşey söyleyebilirim geminizi geliştirmeden rütbe için oynarsanız sadece zararına oynarsınız.

Öncelikleriniz farklı olması gerekir 20 seviyeden sonra falan rütbeye yön çevirirseniz geçmiş zamanda kasacağınız puanları daha kolay toplayabilirsiniz. Ama genede rütbe puanı kasmak istiyorsanız hafta sonraları seri şekilde hades dönebilir yada sadece Alfa Beta Gamma kapılarını yaparsanız gerekli şekilde rütbe alabilirsiniz.

İyi Forumlar.

9. Cortekz

Cortekz User

[​IMG][​IMG]Şuan 21 seviyeyim full pro lazerim droit ve gemim droitlerim ve lazerlerim son seviye şuan rütbe atlamaya yönümü çevirmiş durumdayım hızlı bir şekilde rütbe atlamak istiyorum

10. the_flood

the_flood User

kronos yaptığın için yüzüklerin görünmez. tüm kapıları açtığın için kronos da açılmış ve bitirmişsin.bu nedenle yüzükler taç a dönüşmüş.taç aldıktan sonra bir daha yüzükler görünmez..

11. Cortekz

Cortekz User

çok teşekkürler

the_flood bunu beğendi.