Galaksi Kapısı Ekstra Ödülleri

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve ChocolattemanTR tarafından 3 Temmuz 2025 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Merhaba, bu gece zeta kapısını bitirdim fakat ekstra ödülü vermedi. [​IMG]

2. HIGHDUT61

HIGHDUT61 User

bana da delta vermedi oil veriyordu alamadım bugün de pet kalkanı veren bir bonus ödülü var korkudan kapıya giremiyorum yine boşa gidecek diye

3. Erlik

Erlik S-Moderator Team Darkorbit

Desteğe bilet oluşturmadıysanız oluşturun lütfen.

İyi forumlar.

4. dharma53

dharma53 User

Üstad sürekli desteğe bilet oluşturuyoruz, ne ekstra ödüller geliyor ne de bu sorun düzeliyor. Şu konuyu daha ciddi ele alsanız? Sürekli desteğe bilet oluştur diyorsun.

5. Erlik

Süreç şu şekilde ilerliyor: biz hesabınızı merkeze bildiriyoruz onlar da inceliyorlar. Önce sorunu düzeltecekler sonrasında ödüller revize edilecek. Biraz sabır istersek çok mu şey istemiş oluruz? Ödüllerin iadesi merkez ekip yapıyor biz değil.

Sorun düzelene kadar mümkünse bonus ödüllü kapıları lütfen tamamlamayın.

İyi forumlar.

6. HIGHDUT61

HIGHDUT61 User

size bir şey söylediğimiz yok bonus ödüllerinde ayda bir veya 2 ayda bir cıkan nadir öğeler oluyor. sorunun çöüzümü kağı yapmayın demek olamaz. dün oil yaptım alamadım. desteğe yazdım inceliyorlar. bugün diğer nadir eşya pet kalkanı geldi ve kapı yapmayın diyorsunuz. hadi sizi dinledim yapmadım. bu kalkan için bidaha 2 ay mı bekleyeceğim? ne kadar saçma nir çözüm önerisi bu. madem hesap incelendiğinde ödül verilecek ben pet kalkanı almak için de bu kapıyı neden yapmıyorum? incelemede bu da çıkmayacak mı sonuç olarak? insanlar sinirleniyor suç sizde değil. size söylüyormuş gibi algılamayın lütfen ama darkorbitin artık sorunsuz etkinlik çıkartabilmesi lazım. teknik ekibe lütfen şunu iletin, hatasız etkinlik yapamıyorsalar etkinlik yapmasınlar. çünkü ben orda güzel bir öğe gördüğümde heyecanlanıyorum. işten gelip 2 saat onu almak için uğraşmak bana keyif veriyor ama zaman harcayıp bir yapıyorum ki, ne göreyim? ödül gelmemiş.

7. Erlik

Şu anda bir sorun olduğu apaçık ortada. Tabii ki kapıyı yapıp yapmamak sizin kararınız. Sorun yaşamamanız için ben yapmamanızı öneriyorum. Farklı bir şey öneremem şu anda. İsterseniz sorunun düzeltilmesini bekleyin, isterseniz kapı yapmaya devam edin. Burada sitem etmenizi anlıyorum fakat şu anda düzeltilmesini beklemekten başka yapılacak bir şey yoktur. Zaten sorun bildirildi ve en kısa sürede düzeltilecektir.

İyi forumlar.