Galaksi Kapısı Enerji

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve llRamsesll1 tarafından 20 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar ben 400 GG'ye Alpha, Beta veya Gammadan herhangi birini açabilirmiyim ?
    Alpha 0/34
    Beta 25/48
    Gamma 27/82

Bunlardan herhangi birini açsam bile benim için yeterli. 400 GG'ye açabilirmiyim sizce birisini ? ona göre riske giricem. Yoksa direk Zetaya basıcam.

2. Merhaba ,

400 galaksi enerjisi ile bu 3 kapıdan hiç birisi açılmaz. Normal kapılar bile açılmaz diye düşünüyorum. Çünkü normal koşullarda 1500-2500 arası enerji ile açılıyorlar.

İyi forumlar.

3. Adminime katılıyorum
    Bu arada biriktirip 2 k gg civarı alfa beta gamma 3 lusunu acabilirsin.

4. xxC3LL4Txx

xxC3LL4Txx User

Kardeş 400 ggye bu kapılar açılmaz imkansız bak mesela dün ben 2 saatte 1100 gg kastım hepsini alpha-beta-gamma üçlüsune harcadım alpha 19/34tü açıldı beta 17/48di 42/48 oldu gammayı hatırlamıyom ama 10-15 arası bişeydi 20-25 arası bisi oldu bugunde 300 gg kastım betayı açtım gamma daha duruyor

5. Merhaba ,

Alpha , Beta ve Gamma kapılarını 3'lü olarak açmak tahminen 4000-5000 arası enerji götürür gibi geliyor. :)

İyi forumlar.

6. Tamam teşekkürler konu kilitlenebilir :)

7. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Konu isteğiniz üzerine klitlenmiştir.

Kapıları da en az urıdıumla açmanız dileğiyle.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.