GALAKSİ KAPISI HATASI.

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve MΛИƊΛLΘЯIΛИ tarafından 4 Haziran 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Kaç defadır bildiriyoruz, Sevgili adminler Galaksi kapısına basmak isterken her basışta bir hata alıyoruz bu hata sırf biz Kapı dönmeyelim diye merkez tarafından bilerek mi tasarlandı da çözüme kavuşturulmuyor ? Bir tane ABG açmak için tam 1 saat boyunca uğraştım ya ŞAKA GİBİ HEP BİR YENİDEN YÜKLE YAZISI VEYA 503 HATASI oyundan soğuduk artık.

-=TorukMakto=- bunu beğendi.
  2. TR|SUBUTAY

TR|SUBUTAY S-Moderator Team Darkorbit

Aldığınız hatanın görüntüsünü supporta iletebilirsiniz.

3. dostum öyle bir hata yok..belki hafta sonu yoğunlıktan olabilir ama aylardır öyle bir sorunla karşılaşmadım kendi adıma...az önce kappa kapısını yüz yüz basarak yaklaşık 2 dakikada açtım..sana tavsiyem kapılarını hafta içi aç..

4. aynı sorunu bende yaşadım ve hafta içi yap demişsin dostum bu her ne olursa olsun bi oyun hatası çözüme kavuşturulması gerek neyi savunuyorsun ??

5. 100 heee millet ağaçtan gg toplamıyor millet el emeği göz nuru urisini basıyo bide tek tek seri vaziyette basmayı dene bakalım kaç gg basabiliyon üst üste ben kapı yapmıyorum artık şikayetcide değilim mevzusu geçti diye destek amaçlı yazıyorum.oyunun hiç bir yeri düzgün çalışmıyor mesela ne diye merak edenlere heryeri sırayla çalışmıyor her yer sorunlu.

6. bir şeyi savunduğum yok..sen o hatayı alıyorsun diye oyunda bir genel hata var anlamına gelmiyor..ben aynı hatayı almıyorum....bu şimdi oyunun hatalı olduğu anlamına gelmiyor benim fikrime göre...yoksa bende dahil oyunda herkeste böyle bir sıkıntı olurdu..

oyunda hatalar var tabi ki.. düzeleceği de benzemiyor..inşallah düzelir..meşrubat arkadaşa da tavsiyem her zaman gg yi 100 lü bassın tek tek uğraşmasın zarar eder...göz nuru urilerini heba etme..bu oyunu oynayan herkes bunu bilir..iyi forumlar..

7. Bu sorun düzelmez. Buna inancım yok 1 kapıyı 1saatte açıyoruz abg açmak zulüm oldu.

8. smoonrise

smoonrise User

Galaksi kapısı özel ödüllerinde oil olunca kapı açıyorum ve bu hafta içi oluyor , yoğunluk olmadığı halde ve tarayıcıdan giriş yaptığım halde aynı sorunu defalarca yaşadım ve uzun zamandır devam eden şikayetlerde uzun zamandır yazılan bir sorun , yoğunluk sebebi ile olduğunu pek zannetmiyorum öyle olsa benim gibi ayda yılda bir kapı yapan ve bunu da 1 tek kapı olarak yapan birisi her seferinde bu sorunu yaşadı ise yoğunluk ile açıklanamaz bu , sürekli oyuna getirilen yenilikler ve değişiklikler sırasında oluşan yazılım sorunu .

Hafta sonu sürekli kapı dönenlerde çok büyük irade varmış bilgisayarı kapatır giderim ben yada atarım balkondan bilgisayarı diyecek kadar tepki verilecek bir durum , daha önce çok yazıldı diye yazma ihtiyacı duymadım ama uzun zamandır düzelmeme nedeni belki az kişiye oluyor mantığıdır diye destek vereyim arkadaşlara diye yazıyorum aynı sorunu bende yaşıyorum defalarca ana sayfadan çık gir yapmaktan ince hastalık yapar bu galaksi kapısı işi çoğunluğu etkiliyor böyle raporlanması lazım .

9. Hafta içi de veriyor aynı hatayı, sadece hafta sonuna has bir durum değil bence.

Sayfayı Paylaş