Galaksi Kapısı İçin Tavsiye Verir Misiniz?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve SταlκєЯ tarafından 14 Temmuz 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Öncelikle merhaba forumda yeniyim konuyu yanlış yere açtıysam beni uyarın. Yanlışım varsa da lütfen düzeltin.

Gemim goliath, yetenek tasarımı yok, argem 8, ekipmanım 20 lf3, 8 iris, apis zeus yok, jeneratörler full hız sıfır kalkan daha çok meydan savaşı değil vurkaç şeklinde uzaktan savaşanlardanım.

Yakın zamanda ilk galaksi kapımı (alpha) açacağım ve ondan hemen sonra zetaya başlamayı düşünüyorum.

Galaksi kapısı yaparken hangi uçuş düzenini kullanmak bu ekipmanları olan biri için daha avantajlıdır?
    Genel olarak şunu duyuyorum full değilsen güve işine yaramaz diyorlar bu ne derece doğru?
    Ve birde yarasa uçuş düzenini kullanan varmı kapıda iş görür mü?

2. Darion26

Darion26 User

Merhaba :)
    Açıkcası Alpha değilde zeta öneririm daha kolay bir kapı gibi geldi bana. :) Aslında güve işine yarayabilir zaten kalkan penetrasyonları kapıda %50 olarak geliyor. Tabi kapı dışında pek işine yaramaz, ama burgu alabilirsin kasılmak için.
    Yarasa için bir şey diyemem ve daha gelmesine 3 ay kadar var. :)

SταlκєЯ bunu beğendi.
  3. Öncelikle cevabınız için teşekkürler :)
    Almışken kapı dışında kasılırken de işime yarasın istiyorum. Mesela kristallon keserken burgu mu güve mi önerirsiniz?

Darion26 bunu beğendi.
  4. Darion26

Darion26 User

Ne demek birilerine yardımcı olmak iyi hissettiriyor. :)
    Aslında kapı ve kasılma burada 2 ye ayrılıyor, kapı için güve kasılmak için burgu. Burgu ilk alınacak düzenlerden hasarı %20 arttırması oldukça işe yarıyor. :) Kristallon için burgu kullanmak daha yararlı olacaktır.

SταlκєЯ bunu beğendi.
  5. Benim aklımda şöyle bir soru işareti de var aslında şimdi burgu hızı düşürüyordu galiba npclerin hızı bana yetişmez değilmi? Scorcher ve Melter'in hızlarını biliyor musunuz?

6. Darion26

Darion26 User

Bu konuda bir fikrim yok malesef. :/ Ama normal konfiyle girmiyoruz zetaya, en son 1 sene önce yapmıştım.

SταlκєЯ bunu beğendi.
  7. .BEYAZ.

.BEYAZ. Guest

Merhaba,

Sırasıyla size anlatayım diğer mesajlarda sorduklarınıza yardımcı olmaya calışayım.

Öncelikle kapılarda en çok kullanılan uçuş düzenleri güve ve halka uçuş düzenleridir.

Zeta kapısı için size güve uçuş düzeni yeterli olucaktır.

ABG kapılarında özellikle beta ve gama kapılarında kamikaze ile yapılan yerlerde halka uçuş düzeni çok iş görmektedir.

Burgu uçuş düzeni size %20 daha fazla vurmanızı sağlar. Ama kalkan puanlarınızı %25 azaltır ve hızınız %5 düşer.

Zetada ise söylediğiniz yaratıklar size burgu uçuş düzenini aldınığınızda size yetişme olasılıkları muhtemeldir.

Başka aklınıza takılan bir soru var ise sorabilirsiniz.

İyi forumlar..

8. GREED

GREED User

Güve varya adamın dibidir.
    Her kapıda iş görür.
    Canı az kalkanı çok düşmana kullanırsın.
    Zeta da varya kapının dibidir. Gördüğüm en güzel kapı.
    Ama burguyla yaparsan çok daha uzun sürebilir.
    Bir tane de profesyonel önerisi ; Promerium beslersen lazerlerine en az 1 saat falan kazandırır sana :D
    Tabi bu öneri lazerlerinde hiç besleme yokken işe yarar .

9. stalker bnce 2 konfiyide saldırı yapman hata olur bnce gene ful hız istiyorsan 1. konfi ful hız diroitler ful hasar 2. konfi ful hız diroitler ful kalkan böyle öneririm saglam biri daldıgında snden 2. konfiye dönüp kaçma sansın olur 1. konfide istedigin gibi olmus olur :) bn bunu kullanmasamda sn 2 konfiyide ful hsar yaptı isen bu daha mantıklı olucaktır bnce

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.