Galaksi kapısı istatikleri fikrim

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve mert82382 tarafından 21 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. mert82382

mert82382 User

Geçenlerde hangi kapıyı kaç kere yaptığımı merak ettim ve aramaya çalıştım. Kapı sıralamasından bir türlü bulamadım. Bende düşündüm ve kendi imkanlarıma göre bir öneri hazırladım.

Anasayfa'dan Toplam Şeref Salonu bölümüne girince Galaksi Kapısı Sıralaması diye bir yer var. Fakat orada toplu halde bize ait bir liste yok. Süreye göre ve sayıya göre genel sıralama bilgileri var ama oradan bulmak işkence diyebilirim. [​IMG]
    Ya direk Galaksi Kapısı Sıralaması kısmına girince kendimize ait genel kapılarımızın istatistikleri çıksın yada bir menü olarak Kapı İstatistiklerim gibi bölüm yapılabilir.

Örnek resimdeki gibi mevcut kapılar sıralaması , kapı isimleri ve kaç kere yaptığımız ayrıca en sağ alt kısımda genel toplamda kaç kapı yaptığımız yazan bir yer olsa nasıl olur sizce ?

Hem anket'e mutlaka katılın hem de yorumları eksik etmeyin. Konu ne kadar güncel kalırsa ve ilgi görürse yapılma olasılığı artar. konuyu açan benim güncellemek için bidaha açtım çalıntı değil yani diğer hesap bu

2. Böyle bir konu var kpyala yapıştır yapmışsın :D

3. valla kusursuz ve "orjinal" bir fikir allahın işine bak ki aynı imlayla yazılmış aynı fikiri kapsayan aynı görselli bir konu daha var ama tesadüftür.
    emek hırsızlığı yapma kardeşim.

4. Merhaba ,

Burada daha önceden açılmış bir konu var. Başkasının konusunu bire bir aynı şekilde açmak doğru değildir. Aslında aynı yere çıkacak bir birine benzeyen konular sadece daha çok karışıklığa neden olacaktır.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.