''Galaksi Kapısı Özel Ödülleri Haftasonu!'' Hakkında....

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *-_GESTAPO_-* tarafından 28 Ocak 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Merhabalar,
    Size 'Galaksi Kapısı Özel Ödülleri Haftasonu!' etkinliği hakkında bir sorum olacak. Malumunuz haftasonu özel ödülleri arasında 'Epsilon Kapısı: Goliath sürpriz paketi' demekte ve aşağıdaki açıklamalarda ise 'Goliath Sürpriz Paketi: Bir adet Centaur, Peacemaker, Sovereign, Vanquisher veya Surgeon Goliath tasarımı. (Bunlardan birine sahipseniz aynı tasarımdan ikinci kez almayacağınızı özellikle belirtiriz.)' demektedir. Benim merak ettim adminlerimiz bazı konularda Epsilon Kapısı için Surgeon gemisi verir dediler. Bu kapılar gerçekten Surgeon mu veriyor yoksa Cicada G-Surgeon gibi tasarım mı veriyor ?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 20 Nisan 2018
  2. 31.05.2013

31.05.2013 User

Surgeon gemisinin kendisini veriyor eğer özel ödüller gününde şansına bağlı olarak hangi kapı ödülü veriyorsa ve sende o kapıyı yaptıysan. Bazen özel ödüller gününde gemiyi kuiper kapısı veriyor ama dediğim gibi şansına bağlı

3. Cerrah gemisi veriyor ama şansa bağlı ve çıkma olasılığı düşük diye biliyorum.

4. ___GiRdAp

___GiRdAp User

halen düşüremedim salla cyborg yap :D