Galaksi Kapısı Sorunları

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve BOSSSSS tarafından 19 Aralık 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. BOSSSSS

BOSSSSS User

hafta sonu yaşanan sorundan dolayı bizim zararımızı kim nasıl karşılayacak kappa kapısı yapmak için epon destegi ve %50 destek paketi satın aldım yazık hepsi çöp oldu gitti bu saatten sonra sorunu düzeltseniz ne düzeltmeseniz ne parasında degilim giden 12 tl olur 1 gunluk çekmiştim zaten %50 destek +8 saatlik epon destegi çekmiştim oyun içinden bunlar sorun degil artık hafta sonu geldıgınde tekrar nasıl guvenip bunları yapacagız şu oyunda sorunsuz 1 gün olsun artık yani oyun yönetimi oyuna sürekli tasarım getirecegine bu sorunlarla ilgilense oyuncular böyle madur olmaz

2. BIZDIK

BIZDIK User

kapılar hafasonu değil sanırsam carsamba gününden beri bozuk chate sorup girebilrisin bidahaki sefere garanti olur
    ayrıca mlsf diğer dediklerinde haklıısın oyun her zmaanki gibi kötü durumda spaghetti code :D düzeltmek imkansız

3. _Blade_

_Blade_ Guest

Merhaba,

Sorun bir sonraki haftalık senkronizasyon çalışmasında(yarın) giderilecek, fakat herhangi bir telafi yapılır mı henüz bir bilgimiz yok

4. 12 den sonra düzelir mi diyorsunuz yani adminim?

5. _Blade_

_Blade_ Guest

Gece 12 olarak kastediyorsanız maalesef hayır, senkronizasyon çalışmaları genellikle türkiye saati ile öğlen 12'de yapılmaktadır.

6. teşekkürler

7. .Hakan.

.Hakan. Guest

Merhaba,

Sorun giderilmiştir.

İyi forumlar dilerim. :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.