Galaksi Kapısı Sorunları

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve ALUCARD-BeRsErK tarafından 14 Ocak 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Kardeşim, Plutusta sıralamaya oynamaya çalışıyoruz ama gel gör ki bu uyarıyı yiyip, haritadan atılıyoruz. :mad: İlk girişte olmasını anlarım da oyunun ortasında olması kadar saçma bir şey yok. Lütfen düzeltin şu işi. Bot bir taraftan, tren bir taraftan, tutucular, kamu görücüler bir taraftan, sizin saçma sapan kurallarınız bir taraftan. Resmen soğutuyorsunuz insanları oyundan.

( Sadece plutus kapı değil diğer Galaksi kapıları da aynı durumda imiş. :mad: )

Mr.TOPLUMSALSORUN bunu beğendi.
  2. KARADAGLI

KARADAGLI User

bütün kapılara sınırlama koymuşlar * kimse kapıya giremiyor insanlar pazar günü oyun oynuyor ama bu * oyun oynamayın diyorlar

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 14 Ocak 2024
  3. baymemnun1

baymemnun1 User

kapı gerekli sayıya ulaştığında girişte uyarı olsun bizde işimize bakalım.... 2 dalga geçmişsin hoop x1 ana sayfaya... birde neden x1...? x8'e ne oldu.....

haricen kalabalık klanlar sıralamada yer edindikten sonra, sıralamadan kendi üyeleri çıksın amacıyla, tüm üyeleri ile kapıya girip bir dalganın son yaratığını köşeye gönderip saatlerce kapıyı sabote ediyor. bununda önüne geçilmeli...

ALUCARD-BeRsErK bunu beğendi.
  4. .Hakan.

.Hakan. Guest

Selam arkadaşlar,

Çoğu sunucuda kapılar sıkıntılı.
    Bazı problemler daha mevcut. Oyunda kalabilmeniz için kapılara ara vermenizi tavsiye ediyorum. (Kapılarda takılı kalanlar var.)
    Ve kapı başlarında bekleyenler de ne yazık ki "Tren" tabir ettiğimiz oyuncular. Aynı kapılara 10'arlı olarak 'birden' girmeye çalışıyorlar galiba.
    Kullanıcı adlarına dikkat ederseniz, son kısmı "1,2,3+" diye devam ediyor. :mad:

Duyuru yapılırsa sizinle paylaşırım.

Lütfen biraz sakin olunuz. Mesajınızı düzenledim. :eek:

Tata bunu beğendi.
  5. smoonrise

smoonrise User

Eğer yanlış hatırlamıyorsam kapılardaki oyuncu sayısını limitli yapma yöntemi eski bir etkinlik zamanı hafta sonu yaşanan büyük sorunlar sonrası eklendi oyuna ve başka sorunları düzeltelim derken bu seferde sürekli kapıdan düşme sıkıntısı olarak çıktı karşımıza neyseki sadece hafta sonu hades yoğunluğu sebebi ile oluyor bu ve hafta için bu sorun yok denecek kadar , hafta sonu erken saat sabah saatleri en ideal zamanı etkinlik için ilerleyen saatlerde oyuncuların sinirlerini test ediyor bu .

Ben X-8 de 2-3 tane hangar bıraktım X-1 attığında hangardan X-8 dekine geçip sonra X-1 deki hangarı çekiyorum oraya ve yine kapıya gidiyorum deniyorum döngü bu şekilde belki bilmeyenler vardır diye yazayım dedim .

Sırala konusunda içerde kalıp çevirilen oyunları bilmiyorum ama hiç şaşırmam yaparlar çok daha fazlasını yaptıklarını gördüm şahit oldum birleşip aynı tsde oynayan o sözde server sahiplerini !!! sıralama için en iyi 3 skor geçerli oluyor diye biliyorum hafta içi ve etkinlik süresi bunun için yeterli bir süre bence belkide yanılıyorumdur ama sıralamayı hiç kovalamadım hatam varsa düzeltin ayrıca kapı süresi kapı içerisinde ilerliyor kapı dışına düşünce duruyor diye aklımda kalmış yani o birbirine yapışık klanlardakilerin üstün IQ ları sadece diğer oyuncuları kışkırtmaktan öteye gitmiyor mind görevler savaşlardaki yaptıkları gibi ...

Son düzenlenen: 14 Ocak 2024
    .Hakan. bunu beğendi.
  6. akinsukru

akinsukru User

plutus kapısına 10 kere 100 kere atlamaya çalışıyoruz x1 mapine atıyor, yani sıralamayı nasıl yapıcaz biz, puanla sıralama yapılan etkinlikte bu hatanın vermesi saçmalığın daniskası değil mi, yıl olmuş 2024 ne bu sorunlar. yani saatlerdir kapıya atlamayı deniyoruz, sabahın körü ya da gecemi illa girmemiz lazım, milyon tane abg ye illegal şekilde gemi sallayan insanlar yüzünden mi bu hata ile karşılaşıyoruz, kapı yapmaya sınır getirin abg ye ve ebedi kapısı sadece etkinlikte atlanılsın yani bunu yoldan geçen insan bile düşünebilir neden oyunu geliştirici şeyleri yapmıyorlar demekki önemsemiyorlar

7. yokmu bir babayiğit şu * elinden alsın şu oyunu !!

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 14 Ocak 2024
    Mr.TOPLUMSALSORUN bunu beğendi.
  8. .Hakan.

.Hakan. Guest

Selam,

Lütfen sakin olun. :rolleyes:
    Öfkenin hiçbir faydası yok.
    Forumda bu tür lanetlemelere izin veremiyoruz. :p

İyi forumlar.

9. Şu ödül muhabbetini hafta içi günlere de koyun ( ki bir ara böyle bir uygulama vardı) hem siz hem biz rahatlayalım. Doğru düzgün oynayan bir elin parmakları kadar oyuncu kaldı, onları da bıktırmayın diyorum.

.Hakan. bunu beğendi.
  10. bir pazar günü izinimiz var onuda neden oynadığımı hala çözemediğim hayıtımda gördüğüm en kötü oyun rezil etti

11. etkinlik kapisina 4 gundur giremiyorum direk 2,1 atiyor bu sorun bendemi var herkez demi var atlaya atlaya atlama kupunu bitecek

12. .Hakan.

.Hakan. Guest

Selam,

Kapılarda ve bazı haritalarda sorunlar mevcut.
    Verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür diler, anlayışınız için teşekkür ederiz.
    Yarın gerekli düzenlemelerin yapılacağını umuyoruz. :rolleyes:

İyi akşamlar.

13. smoonrise

smoonrise User

Boşuna atlama kuponu harcama , X-8 de 2-3 hangar bırak ve asıl hesap ile X-1 ana üs içerisindeyken anasayfa hangardan X-8 deki gemilerden birini seç sonra oyun ekranından X-1 deki asıl gemiyi X-8 çek , X-1 düştükçe sırayla diğer hangarları seçip döngü halinde dene böylece kupon harcamamış olursun .

14. oben

oben User

saçma sapan bişey geçen yıl kapıyı düzeltmişlerdi azami sayı demiyordu patlayıncada x1 değil x8 de doğuyordun..bu yıl yine eskiye dönmüş herşeyi geçtim hepsini bir kenara koy plutusu kesiyon ek portal açılıyor atlıyorsun azami sayı diyor geri atıyor tekrar girmeye gidince kapı bitmiş oluyor.zaten bu yıl bişeyde verdiği yok sırf savaş biletine sebep yapılacak bişey.birde 24 gün olması 12 plutusu tamamlamak için rahat yetecek zaten hafta sonlarını 4 gün sayarsak oynanmıyor 20 gündede 12 tamalanır.sırf oyalamak için sürülmüş bir etkinlik.verdiği modüllerde çoğu kalkan çıkıyor.

15. smoonrise

smoonrise User

Sadece benim mi şansım tutmuyor aceba , etkinlik kapısında modül düşmüyor kutulardan kaldırıldı mı yoksa düşma ihitmali mi azaltıldı ne yaptılar yada daha sakin saatlerde mi girmek lazım kapıya ...!

16. akinsukru

akinsukru User

yaaaaa çok mu zor çok muuu zorrrr bağıra bağıra oyunun sahiplerinin yüzüne bunu anlatmak istiyorum, günlük abg dönme sınırı 5 olacak toplam, ebedi kapıda sadece etkinlik olunca girilecek, yani bunu yapmak zor mu, bu oyun oynanmayı haketmediği çok bir çok durum var, ya etkinlki sıralaması niye getiriyorsun o zaman adam 5 bölüm yapsa 6. bölüme atlarken x1 mapine atsa noldu bu emeğe? ya emeğe hiç saygı yok, bu oyun oynanmayı hak etmiyor oyuncuları küçük görüyorlar bence

oben bunu beğendi.
  17. oben

oben User

şuana kadar her kapıdan 1 krede olsa aldım petle alınca 2 adet oluyor katlayıcı felan kullanmam cebimde akrep vardır ama inanki çıkan modullerde çok enteresandır çoğu kalkan çıkıyor -XHD01 serisinden başka vermiyor seprom verse daha iyi.

18. smoonrise

smoonrise User

Foruma yazdım diye bugün çıktı :p:D XHD01 veriyor aynen 4 adet dmg aldım hem pet modüllerim 4 level full doluydu hemde 5tl den aldığım katlayıcı vardı ( zaten son aldığım katlayıcı oyunda bu zamlardan sonra kendi hataları sebebi ile verdikleri kodlardan gelirse ancak kullanırım vip indirim katlayıcı ) 5 kapıda 1 çıkarsa kötü bir oran bu eski etkinliklerde daha çok çıkıyordu diye hatırlıyorum , 4 modülün hiçbiri tam kullanışlı çıkmadı %18 dmg citadel plus geldi baya iyi modül ama bende %21 hasar modülü var ondan daha iyi durumda ama dönüştürme için elverişli gemilere geldi deneriz ilerde onları 3-4 adım sonra işe yaramayanları satarız yapacak birşey yok :rolleyes:;):)

Ek : Bugünde citadel plus %32 dp çıktı sevdi bu citadeli kapı sürekli ona çalışıyor :p:D

Son düzenlenen: 17 Ocak 2024
    oben bunu beğendi.