Galaksi kapısı uri basıyımmı ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve FreeRunner77 tarafından 6 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. aegis full lf3 ful iris gemiyle paladdium tolamaya gitmem riskli çünki 70 k vuranlar olur % 30 indirimimde var galaksi açma nedenimde alpha açılrsa günlük 10 bin uriyle bastığım parayı karşılarım veya diğer kapılar açılırsa mantıklımı ?

2. -Keskin-

-Keskin- User

Merhabalar

Konu doğru olan bölüm yeni başlayanlar bölümüne taşınmıştır.Lütfen fikir almak istediğiniz konuları yeni başlayanlar bölümüne sorunlarınızı genel konular bölümüne açınız.

İyi forumlar

3. Sakin uri basma enerjiye. Pet seviye 8 yap bikac radar3(protokol) al bi tane de hammadde toplayici3 al (modul). Petinin hizi senin hizinla ayni. Yani spearhead kullanabilirsin veya elinde me varsa proemrium ile jeneratör u besle. Gorunmezlik al ve o sisli bolgenin ustunde uc bi yerde dur sinirinda dur. GoRunmezligin gitmez. Petini toplamaya ayarla. Pet, sisin icine girecektir ve toplayacaktir ama sen sisli bolgenin icinde olmadigindan ve bu yuzden gorunmezligin gitmediginden petinin de gorunmezligi gitmez.

4. çok teşşekkür ediyorum krdşm çok saol ya hammadde bulucu ile toplayıcı arasındaki fark nedir ?

5. Ya oku orada biri sadece tekli hammaddeleri terbium prometium palladium falan topluyor ama digeri ise avantaj kutusu ve kargo kutsu topluyor.

6. ahmettyran

ahmettyran Guest

Kapılar şans işi deniyor ben 5şer 5şer urileri bastım bastım açamadım kapıları.. Pala toplamayada değmiyor artık 2 saat topluyosun 250-300GG açılmıyor kapı :(

7. Merhabalar;

Kapı yapmak istiyorsanız bence en mantıklısı pala toplamaktır sizin için sanırım.Veya çok sıkılıyorum derseniz oyunda geçirdiğiniz süreyi harita yoğunluğuna göre kullanabilirsiniz.Yaratık keserken rahatsız ediyorlarsa 5-3e gidin biraz orda pala toplayın orda rahatsız ediyorlarsa pwp lere gidip kutu toplayabilirsiniz.

İyi forumlar.

8. -ZİFİRİ-

-ZİFİRİ- Guest

Merhaba,

İndirim paketiniz mevcut olduğu için uri basmanız sizin için daha avantajlı olur.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.