Galaksi Kapısı x2 ödüL

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by RisKy, Jan 17, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. RisKy

RisKy User

Selam arkadaşlar iyi oyunlar forumu alt üst ettim bir türlü bulamadım yada gözümün önünde göremedim galaksi kapılarından aldıgımız ödüllerin bir kısmı TP ŞP gibi kapı bıtırınce 2 katı alma söz konusu biz bunu nasıl takip edecegiz ? sadece pazar gününümü kapsıyor yoksa ctesi pazar dahilmi?
    Oyun ana sayfasında uyarı indirim vs gibi uyarılar veriyolarda bu 2 katı verdigi zaman oyun ana sayfasından mı verecek yoksa forumda mı verecek?? ( forumda verecekse nerede haber verecek. Rica ediyorum '' fikri '' olan degil '' ßilgisi '' olan cevap versin. İyi forumlar.

2. İLHAN06

İLHAN06 User

Genelde %99 her pazar olur

3. RisKy

RisKy User

Oldugundan hemfikiriz onu sormuyorum ben illaki bi uyarı vs oluyodur site ana ekranından mı oluyor ilk giriş yaptıgımızda hapy hour saat uyarısı gibi nerden cozemedım ya kapıları bekletiyorum

4. evet ana sayfada oluyor

5. -Star-

-Star- User

Galaksi kapıları sayfasında "Bazı galaksi kapı ödülleri bugün ikiye katlandı." gibi bir şey yazar,oradan anlayabilirsin.

6. Labirent

Labirent Guest

Merhaba,

Etkinlikleri TAKVİM ile takip edebilirsiniz. Bunun için TAKVİM e tıklamanız gerekmektedir. Sürekli güncellenecektir.
    Çifte kapı ödülü genellikle pazar günleri tüm gün boyunca sürmektedir. Buradan bu konuda detaylı bilgi alabilirsiniz.

İyi forumlar

Last edited by moderator: Jan 18, 2019
Thread Status:
Not open for further replies.