Galaksi Kapısı Zeta ???

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve FreeRunner77 tarafından 8 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Sizler Kaç gg de açtınız veya kaç gg de açılır şansa bağlı ama bi tahmin olsa ?

2. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

Net bir şey söylemek zor ama,Tahmini olarak 1800 GG açılabilir,bu rakkam 1300 GG veya 2300 GG de olabilir...

İyi Forumlar.

3. modum peki pallamı gg biriktirmek mantıklı yoksa uriyle gg basmakmı

çünkü bikaç kişiye sordum palla ne uğraşacaz uri kasıp uriyle yaparız felan dediler

4. Uriye ihtiyacın yoksa kapıda kullanırsın ama ihtiyacın varsa palla toplamaktan daha iyisi spearhead ve pet varsa spaceballda çöp toplaman daha mantıklı her çöp 10 enerji 2 tane kaparsan 20 enerji kolay yol spearhead yoksada vega kullanırsın.

5. Merhabalar;

Eğer indirim paketiniz varsa uri basıp açabilirsiniz ama yoksa paladium toplayarak açmanızı tavsiye ederim.

İyi forumlar.

6. spear varda ben havoc dışnda fulüm zaten lf4 lerim 20 tane sadece gene spaceball dakilere gücüm yetmiyo patlatıyolar :)
    ama dediğin gibi bi ara space yede bakmak lazım sağol

7. Aşağı yukarı 1400 GG 'ye açılıyor.Ama şans işi tabii ki.Yani 2000 GG'ye bile açabilirsiniz.

8. senberk99

senberk99 User

1500 e aciliyor ortalama ya 1200 ya da 1800 oluyor

9. *perfect*

*perfect* User

en son 1500 ggye actim full 100lu basmistim

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.