Galaksi Kapısı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve L*A*Z*R*A*İ*L*[LAZ]* tarafından 4 Ocak 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba
    bugün yada yarın galaksi gates açıp son dalgaya kadar gelip x2 gününde bitirirsem x2 den yararlanırmıyım
    ve x2 ödülünden yararlanırmıyım

2. Darion26

Darion26 User

Yaralanırsın sadece x2 olduğunda bitmeli.:)

3. Hangi kapıdan ne umduğuna bağlı .LF4,havoc ve hercules alamayı planlıyorsan x 2 gününü bekle harici ödüllerde pek bir şey fark etmiyor.Eğer böyle bir beklenti yoksa kronos gününde kapı bitirmek daha karlı bence kapıya göre 2 parça alabilirsin.

4. ___GiRdAp

___GiRdAp User

yararlanırsın ben kapı parçası geldikce hazırlıyorum x2 günüde tek seferde bitiriyorum bitmezse haftaya yoksa x2 gelemez...

5. Tamam teşekkür ederim
    Açacağım kapılar alpha beta ve gama ondan dolayı sordum
    Hangi ödüller x2 oluyor bildiğim kadarıyla uridium x2 olmuyordu

6. İridyum ve x4 ikimisli verseydi tamam bekle derdim.Tp+ şeref için bence değmez beklemeye ,önceki yazımdada yazdığım gibi kronos gününde bitir.Hiç değilse alfa ve beta için 2 şer parça alırsın.Kapı maliyetlerini düşünürsen 2 şer kronos parçası çok güzel ödül,Karar sana kalmış.İhtiyaç yoksa parçaya kafana göre takıl.Korsan sandığı vermiyor bu kapılar.Şansa özel sandık günlerine denkte gelirse b.kristalide alırsın.

Haritada Obsidyen ,Apocalypse kırmızı mavi Kutuları haritada varken

Bölünme Kristali Düşme Tablosu
    Galaxy Kapı AdıGaranti ödül- Sadece Obsidyen etkinliğiZaten varolan ödüllere şunlar eklenecek:Sadece tamamlandığında
    GG Alpha5 ila 10Evet
    GG Beta5 ila 10Evet
    GG Gama8 ila 16

7. ___GiRdAp

___GiRdAp User

neden onları yapıyorsun yüzük için felan mı ? gelişceksen zeta tavsiyedir...

8. KANUN

KANUN Guest

Merhaba,

Öncelikle cevap veren arkadaşlara Teşekkürler.

Dediğiniz gibi Kapı ödüllerini çite ödül günün de alırsanız çift ödül alırsınız. Aşağıdaki konumuzu inceleyiniz.

Galaksi Kapıları Çifte ödül Günü S.S.S

iyi forumlar.

*DELİBEDRİ* bunu beğendi.
  9. yok bitmiş kapılar bari yapıyım çıksın dedim uri ve x4 için

tamamdır tavsiyenizi uygulayacağım teşekkür ederim

teşekkür ederim modum konu kilitlenebilir

10. alpha beta gamma x4 için iyidir gelişmek için zeta

11. Evet bende onun için açıyorum alpha beta ve gammayı yoksa uğraşmam zetayı açardım zeta ödüller konusunda çok iyi bi kapı

12. KANUN

KANUN Guest

Merhaba,

Biz teşekkür ederiz.

Konunuz isteğiniz doğrultusunda kilitlenmiştir.

iyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.