Galaksi Kapısı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ★•FΛTSΛĿĪ•★ tarafından 30 Ocak 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. BETA KAPISI ŞUANDA 48 DE 46 VE ALPHA KAPISINI YAPIP BİTİRDİM AMA BETA KAPISI İÇİN 1100 KÜSÜR PALLADİUM VERİP BASTIM 1 TANE BİLE ÇIKMADIONDAN SONRA Bİ AN GAZA GELDİM VE 60 BİN URİDİUM HARCADIM VE 1 TANE BİLE YİNE ÇIKMADI BU NORMAL Mİ ACABA 60K URİ BOŞA GİTTİ ALPHAYI BİTİRMEME RAĞMAN BETA 2 TANE GELMEDİ AMA ALPHA ŞUANDA 19 OLDU NE YAPMAM LAZIM ACİL YARDIM LÜTFEN...:)

2. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Konu başlığını ve mesaj içeriğinin tamamını büyük harfle yazmak bağırmak anlamına geldiği için forum kurallarınca yasaktır. Konu başlığı tarafımca düzenlenmiştir.

Beta kapısı içinde parça çıkıyor, lakin siz bu parçaya sahip olduğunuzdan onun yerine çarpan alıyorsunuz. Bazen son parçalar biraz inatçı olabiliyor :D. Lakin bence galaksi kapılarına harcanan hiç bir uridium boşa gitmiş değildir ;). Size tavsiyem Nano gövde miktarı düşük olan (orneğin: Phoenix, Liberator vb) gemiler aktifken galaksi kapısı açmaya çalışmanız yönünde olacaktır. Bu sayede geminin nano gövdesi dolduğunda nano gövde çıkma oranı galaksi kapısı çıkma oranına eklenir. Bunun dışında son 2, 3, 4, 5, 6 parçada ( genel olarak tüm kapıda) çarpan tuturmak çok işe yaramaktadır. Şahsen kapı açarken çarpan çıktığında anında kullanıyorum, her 5-6 kereden bir
    çarpandan sonra parça çıkabiliyor. Ama yinede bu durumun şans işi olduğunu unutmamak gerekir:).

İyi forumlar.

3. Öncelkle kusura bakmayın :) ama ben zaten liberatör de basıyorum ve ve çarpanı her zamanx6 de kullanıyorum ve çoğunlukla 1000 sab-50 veriyor sadece 1 tane hakkım kaldığında çarpanı düşükde basıyorum ve şuanda 2200 palladium var artık bundada 2 tane beta çıkmazsa bu beta kaoısını yapmayacağım...:)

Evveeet maalesef ki 2200 palada yine 2 tane beta çıkmadı :(

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 30 Ocak 2019
  4. Son parçalarda bilhassa beta kapısı için sabırlı olmak ve birerli basmanız lazım,gaza gelmek sadece zararınızı artırır.2 parça kaldıysa çarpan 2 olnunca hemen kullanın teke düşerse dahada sıkıntı olacaktır.Alfa kapısına basın beta'ya çıkma ihtimilini etkiliyor,çarpan gelince betaya alırsınız biraz saçma gelebilir fakat çok tecrübe ettim çoğu zaman işe yarıyor.

★•FΛTSΛĿĪ•★ bunu beğendi.
  5. patron1904

patron1904 User

2 parça gama için 1000k iri basmıştim. Bir anlık gaz . Aslında delirdim

★•FΛTSΛĿĪ•★ bunu beğendi.
  6. aynen öyle :) sen yine az başmışsın bende hep 60k gitti :(

ilk olarak bunu deneyeceğim saol

Bugün 3000 palladium daha bastım dediğin şekilde sadece ve sadece 1 tane alpha ve 1 tane gamma çıktı artık delirmek üzereyim...... :( :( :/

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 31 Ocak 2019
  7. palla toplamak çılgınlık.X2 paket alıp pvp de avantaj kutusu toplamayı deneyin

8. Ben hafta sonu 80 uriden A-B sıfırdan Gammayı yarıdan kurdum,atlamaya hazır ettikten sonra alfa için kalan 5 parça çıkana kadar beta yarı gamma 20 parça oldu maliyet 184.000 uri.Çift ödül günü üstelik.Bazen sıkıntı yapıyor helede son parçaya gelince üstelememek lazım,biraz sabır zamana bırakın kolay gelsin.

9. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Benimde başıma geldi bu durum çok fazla. İnanın hiç beklemediğiniz bir anda o parça çıkacaktır, emin olun:).

İyi forumlar.

10. Vallada oyle 300 enerjı bastım olmadı 300 sonuncusunda uriyle bastım ve çıktı bee :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.