Galaksi kapısı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ChaoSquaL tarafından 25 May 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. ChaoSquaL

ChaoSquaL User

Dün yani pazar günü zeta yapmaya başladım ama çifte ödül olmadığı için yarıda bıraktım çifte ödül geldiği bi gün bitirsem 2 kat ödül alabilirmiyim

«®βŁДÐΞ•53» bunu beğendi.
  2. crazytr123

crazytr123 User

Evet kardeşim. Son bölüme kadar gelip bırakabilirsin. Pazar günü geldiğinde girer son bölümü yapar direk tamamlarsın. Daha kolay olur.

3. TanrıEru

TanrıEru Guest

evet alırsın kapının hangi dalgada olduğunun önemi yok önemli olan bitirdiğin an yaani zeta kapısını son yaratığı köşeye yollayıp 2 gün beklesen bile x2 ödül geldiğinde 2 kat alacaksın

4. x2 ödülü kapıyı bitirip bitirmediğine bakar.

5. ChaoSquaL

ChaoSquaL User

Herkese çok teşekkür ederim sağolsun birde bu zetadan çıkan havoclar varya ben şimdi 8 irisim hepsine koyunca mı etki ediyor şuan 2 irisimde havoc var onlar onlar etkilimi mesela birde havoc hasar mı arttırıyor

6. Sadece tüm diroitlerinize havoc koyarsanız etki eder.

Havocun Etkisi Nedir;

Havoc geminizde bulunan tüm diroitlerde mevcut olduğunda diroitlerinizin hasar oranını %10 arttırır. Aşağıdaki resimde de etkisi gözükmektedir.

_-Thanatos-_ bunu beğendi.
  7. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Çifte Kapı Ödüllerinden yararlanmak için Galaksi Kapıları Çifte Ödül Günü içerisinde bitirmeniz yeterlidir.

Havoc droit tasarımlarını arkadaşımızın ekte gösterdiği gibi set halinde takmanız durumunda +%10 hasar bonusu elde edeceksiniz.
    İyi Forumlar.