Öneri GALAKSİ KAPISINDA ENERJİ ÖDÜLÜ DEĞİŞİMİ[XENOMİT]

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ÖMER.E tarafından 12 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Değişim Olsun Mu ?

1. EVET

85,7%
  2. HAYIR

14,3%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ÖMER.E

ÖMER.E User

Xenomitin kaldırılıp yerine atlama kuponunun getirilmesini tavsiye ediyorum ne dersiniz
    tamir kuponu varken atlama kuponununda olması gerektiğini düşünüyorum xenomit zaten yaratıklardan elde edebileceğimiz bi taş onun için bi değişiklik şart bence

2. Prophecy

Prophecy User

Güzel fikir +1 :)

ÖMER.E bunu beğendi.
  3. Harika fikir arkadasim tebrik ediyorum xenomit cok fazla oldu cok bi ise de yaramiyor insta disinda benim icin atlama kuponu daha onemli .

Bu guzel fikrinden dolayi tebrik ediyorum +1

ÖMER.E bunu beğendi.
  4. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Xenomitin değerini yıllarca anlayamamıştım, ta ki hedef yardım CPU kullanmaya başlayana kadar. Bence tamamen kaldırmak yerine xenomite düşen yüzdelik oranın bir kısmını atlama kuponuna verebiliriz. Böyle olursa +1 ama xenomiti tamamen kalkacaksa -1.

ÖMER.E bunu beğendi.
  5. SpookS

SpookS User

Merhaba,

Kusuruma bakmayın yorgunluktan konular karışmış affınıza sığındım.Hata düzeltilmiştir.

Keyifli forumlar.

.-ProzeN-. bunu beğendi.
  6. Ben bu düşüncede değilim. Evet atlama kuponu çıkabilir faydalı ancak xemonit kesinlikle kaldırılmamalı. O öyle promerium yapmaya yaramıyor maalesef :D Insta ve hedef yarımının ne kadar xemonit yediğinin farkında mısınız :D Pvpye açılmadan önce 2 şey kontrol eder oldum bir seprom iki o. İkiside yetmiyor çünkü. Xemonit toplamak için uber boss takıl takıl da bitmiyor bu yüzden atlama gelebilir ancak xemonit azaltılmamalı :D

ÖMER.E ve KÖR_SÜNNETÇİ bunu beğendi.
  7. Merhabalar;

Xeomit savaşırken hedef yardım cpusu için,insta ve akıllı bomba kullanırken lazım olan değerli bir hammadde bence kaldırılmamalı ve atlama kuponuda spaceball etkinliğinden toplayabilirsiniz ama ekstra olarak kapılardan ödül olarak verilebilir ama galaxy gates basarken verilirse çok uçuk rakamlar ortaya çıkıyor ve atlama kuponunun değeri o zaman azalır bence öyle değilde kapı ödülü olarak verilmesi daha uygun.

İyi forumlar.

ÖMER.E bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.