Galaksi Yolculuğu Tam Ekran Sorunu

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve »†«B•A•R•O•И»†»T.R tarafından 3 Ekim 2025 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Oyundaki galaksi yolculuğu sekmesine tıkladığımda etkinlik tam ekran açılıyor tüm ekranı kaplayacak şekilde ve etkinlik sayfasının alt tarafını göremiyorum bu yüzden etkinliği yapamıyorum.
    Bu durum hem unity hem de normal istemci için bu şekilde. Unity son sürüm güncel ve bilgisayarımda ekran çözünürlüğü sonda ve çözünürlükleri değiştirip denedim düzelmedi. Oyun içerisinde 2 boyut ve 3 boyut seçeneklerini denedim grafik ayarlarını sürekli değiştirdim düzelmedi. Ne yapmam gerek ?

SzymekTR bunu beğendi.
  2. MURTYMAN

MURTYMAN User

Ben normal istemcide açıp, klavyeden ctrl-+ ile büyütüp küçülterek hallettim.Unity de olmuyor malesef

3. Cevap için teşekkür ederim. Muhtemelen bu şekilde yapabilirdim etkinliği ama maalesef bitti.
    Etkinlik bitene kadar herhangi bir forum moderatöründen cevap alamadığım için anahtarlarda boşa gitti tabiki.
    Konunun bir anlamı kalmadı kilitlenebilir...