Galaktik Çekişme Ban sonrası.

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve MΛИƊΛLΘЯIΛИ tarafından 30 Nisan 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Tags:
  1. Merhaba, Sevgili Arkadaşlarım ve Sayın Yetkililer.

Galaktik Çekişme'de İlk 100 Sıralamaya girip de süresiz banlanan hesaplar açıkça ortadadır ki hile ve tren kullanmışlar.

PvP'de Tren yaptıklarına şahit olup da henüz ban yememiş olanlar olsa da, Sıralamada olup Ban dalgasında hileden ban alanların ödülleri ve sıralamalarının geri alınıp bileğiyle, hakkıyla puan kasmaya çalışan emektar, hile kullanmayan, sıralamaya giremeyeceğini bile bile puan kasmaya çalışan arkadaşlarımıza verilmesini talep ediyoruz.

Umarım Adalet yerini bulur.

2. titans___

titans___ User

e ben öyle haritada neden bekliyorlar ve bu pet DP becon modülü atarlardı ve etkinlik haritasında neden kırmızı olurdu anlamazdım meğer kokusu sonra çıktı hile için kullanılmış , hani bunları bulanlar nasıl buluyorlar ve merkez ekib bunu yakalıyor da ödüllerin hala duruyor olması nedir bu bir uğraş hak ederek ödül kazanıp hile yapmayanlara ceza mı verdiler , ben kendi şirketimde botları kaçırıyım derken adam az dp de pet açıp bana eksi yedirtti , ha klanda olanlara savaş açıcam bot kullananlara e zor da bu oyun savaş oyunu ve adamlar para kazancak BELEŞE para mı harcasın oyun yönetimi neyini anlamıyorsunuz , daha da tehdit eder zamanı gelince diye laf edildi ve chat de söylenen siz kasın parayla biz alırız diyende var zaten orda siz demediler de argo kelime sayılcak şekilde hitapda edildi hani oyun yönetimi çok geçde olsa ban veriyor bu gerçekden güzel gelişme olduğunu da söylemek lazım .

Sayfayı Paylaş