Galaktik Çekişme Etkinliği Geri Bildirim

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve B.A.T.T.I.C.O.N tarafından 17 Kasım 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Henüz forumda etkinlik duyurusu yok ama ben yine de bir geri bildirimde bulunayım;

Yahu arkadaş önceki etkinlikte de belirtmiştim. PVE sunucusunda PVP etkinliği getirmek nedir ? Ben savaşmak isteseydim zaten bu serverde hesap açıp oyuna başlamazdım. Bu sistemin başında kim var tanışmak isterim doğrusu !

2. _SOLTO_

_SOLTO_ User

geri bildirimi adminlerin yaptığını düşünerek ve yaptığım geri bildirimden rahatsız olup banlanmama dieklerimle yazıyorum;
    trenler ve tutucular hala var.ve hala özellikle gala klanı trene devam diyor.merak ediyorum gala klanını tren olarak görüp supporta yazan yokmu.yoksa yazılıyorda birşey yapılmıyormu merak ediyorum.
    ayrıca dmg lerdeki dengesizlik kimisi çok fazla vuruyor bunun taktikle falan bir alakası yok taktik yapacak fırsatın yok kaç vurduğunu bile göremeden patlıyorsun.geliştirmeler güncellemeler doğal diyorum ama aynı geliştirme güncellemeyi yaptığım halde farkın uçurum olması hoş değil...

3. BaMbUlBeee

BaMbUlBeee User

oyun doğal olarak savaş oyunu bu tarz etkinlikler normal ama hilecilerin banlanması şartı ile veyahutta futbol etkinliği ile aynı zamanda getirmeleri daha iyi olur ki hiç olmassa kesilen bir şeyler kasar herkes eli ile oynasa ne zevkli olur şu oyun diğer savaş oyunlarına kafa tutar hatta sollar bence herşeyi ile güzel oyun müziği bile ilgi çekici :D

4. Doğal değil, ben pve serverinde oynuyorum. Savaş isteseydim herhangi bir serverde oynardım. Benim tarzım ara sıra girip 1-2 görev yapıp çıkmak vs.
    Zaten pve serverinde hesap açıp oynamamın sebebi de bu. Toksit kitle var ve yönetim 3-5 kişiye geçici ban vererek durumu geçiştiriyor. Halbuki aktif oynayanların %95 i ya bot kullanıyor ya tutucu kullanıyor ya tren yapıyor ya da bugla item,tp,şeref kasıyor. Adil bir yönetim olsa şunlara perma ban atılırdı. Şu an oynadığım serverde kendi çapımda takılıyorum, tr3 de geçirdiğim yıllara yazıkmış.

5. BaMbUlBeee

BaMbUlBeee User

adminler nerede neden hiç oyuna bakılmıyor bu tutucu illagal ci hileciler her yerde benden ezik gemili de var sıralamada olanda da puan kasamıyoruz biz bu oyunu kim için oynuyoruz arkadaşalr neden bir mudahale yok illa tüm forumlara tüm serverlerin ekiplarine mi yazalım ne yapalım chhat te ağzımızı bozdukmu biz suçlu oluyoruz

6. bu yazıda ne var ki şimdi burda güç gösterisi yapıyorsunuz admin ler bumu sizin işiniz ego kasmakmı başka bişr iş yokm u yapacağımnıza nasıl zihniyetsiniz sizler tüm forum ve sprtta yazıcam yine siz başka dilden amnlamıyorsunuz hakaret yok küfür yok argo bir kelime tehtid yok ama susturmak var neden ne istiyorsunuz bizden hilecilere karşı durmakmı suç