Geri bildirim Galaktik Çekişme Etkinliği Geri Bildirimleri

Konusu 'Tartışma / Görüşler' forumundadır ve .Mephistos. tarafından 10 Eylül 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. .Mephistos.

.Mephistos. Board Administrator Team Darkorbit

Merhaba Cesur Pilotlar,

Etkinlik hakkında olumlu/olumsuz görüşlerinizi ve teknik hata bildirimlerinizi Forum Kuralları çerçevesinde bu konu altında yazabilirsiniz.

Detaylı rehbere buradan ulaşabilirsiniz.

Etkinlik duyurusuna buradan ulaşabilirsiniz.

İyi forumlar.

DarkOrbit Türkiye Ekibiniz

Son düzenlenen: 10 Eylül 2024
  2. Prometid

Prometid User

Merhabalar, diğer forumlarda savaş bileti kutularunda oddyseus lazerin oranı %0.30 gözüküyor. Burada yazan oranla farklı. Birden çıkma oranını 1'e çıkaracaklarını düşünmüyordum fakat sormak istedim. @.Mephistos.

3. BaMbUlBeee

BaMbUlBeee User

keşke etkinliklerden önce tutucu ,le savaşanları banlasanız da zevk alsak oyundan elle oynayanları soğuttunuz hep ilettik iletiyoruz falan filanla oyalıyorsunuz sizde bir oyuncusunuz gerçekten bu oyun samimi olsa idi sizler yetkiyi kullanırdınız kendinize herhangibi hakaret veya eleştiri yapıldığında hesap kapatabiliyorken apaçık hile ile oynayanları banlamada yetkimiz yok demek bile bu işin ne boyutta olduğunu gözteriyor ayrıca en yetkili kişiye ulaşamıyorsak sirket alt yetkililerinden ,bu oyunun bir mafya bari olduğu belli eder yanlış anlaşılmasın burdan bakınca görünen bu galtik çekişme güzel bir etkilik tam oyunun içeriğini yansıtan ama illegallerle oynandığı için sırf ego kasan oyuncular yüzünden bizler hep dışlanıyoruz bu nasıl bir sistemdir ki yanlışı doğru doğruyu yanlış gibi tanıtıyor her seferinde bizi aptal konumuna koyuyorlar adminim lafım sitemim size değil sadece anlamanızı elinizden geleni yapmanız için saygılar

SzymekTR bunu beğendi.
  4. bu etkinliği yapıyorum venüsüm beni kesen venüstü puanlar neden düşüyor ???

5. smoonrise

smoonrise User

1. İlk gün diye mi bilmiyorum ama lag donma vardı oyunda çerez modem v.s yapmama rağmen lag devam etti pet ya çok arkada kaldı yada o ilerledi ben kaldım sürekli böyle beraber gezemedik savaşamadık neredeyse o derece ;):)

2. Birçok portaldan geçerken pet yine kapandı bazılarında açık kalıyor ama birçoğunda kapanıyor sürekli yazıyorum bu sorunu ama pek önemsiz geliyor sanırım merkeze

3. Pvp ye atlayışta serberst atması çok güzel bir düzenleme oldu baya iş görüyor özellikle illegal sıralama tutmaya çalışan kalabalık klanlar portalları esir ediyor yapay zeka ile aynısı patlayıncada yapılamaz mı diye düşünmedim değil daha patlamadan portala gidiyor yanındaki doğunca başımızda beklemek için :D patlayınca yine o haritada serbest doğsa gemiler iyi olur gibi sanki

4. İşaretçiler yine fıldır fıldır geziyor , bir birine yapışıklardan hiç denk gelmedim fakat chatten şikayet eden denk gelenlerin yazıları oldu sayıları az yada etkinilk ilk günü diye çoğu okul yada işyerindedir akşam düşerler pvp ye

5. Bu hız modülleri ve gemi hız miktarları çok sıkıntılı mutlaka bir düzenleme lazım

İlk gün için bu kadar ekleme yaparım ilerleyen günlerde birşeyler olursa ...

Ekleme 1 : Y.tube videolarında 800 / 900 hız pusat pluslar gördüm diye hatırlıyorum , birde buna çerez alır gibi her geldiği etkinlikte hız patlaması alan gemiler eklenince HIZ sorunu ciddi can sıkıcı boyuta geliyor .

Ekleme 2 : Ben etkinliklerde sıralama ödül peşinde olan bir oyuncu değilim ama bu etkinlikte şahsi düşüncem sorun olarak gördüğüm bir şeyi yazmak isterim , kendi şirketin tarafından kesilip puanın alınabiliyor bu pek mantıklı gelmedi bana sanki bir sorun var gibi bu işte , evet etkinlik pvp etkinliği ama kendi şirketin tarafından puanların çalınabilecek ise neden şirketler var oyunda sorusu geliyor akla raporlanması gerekir diye düşünüyorum bir sonraki etkinlik için .

Son düzenlenen: 17 Eylül 2024
    .Mephistos. bunu beğendi.
  6. Prometid

Prometid User

Legal oyuncuların kafes dövüşü edasıyla tutucularla aynı mapte görev yapmaya zorlandığı bir etkinlik. Gemisi yeterince güçlü olmayan oyunculara başarılar diliyorum. Başarıyı da savaşmak için değil de tutucuya denk gelmemek konusunda diledim. :)

7. BaMbUlBeee

BaMbUlBeee User

hızdan bahsetmişsin hız olarak istersen 1000 olsun bu illegalciler kullandıkları hile ona göre rol alıyor nerden çıktı dersen pusat hızım 732 güvede çark da 770 gibi adam burguda yeşil de bana yetişti ve bu adamın hızı aynı benimledir goli plusta çıkma oranı pusat kadar olması 100 5 ihtimal hızının 900 lerde olması lazım ki burguda bana yetişsin yani tutccu savaşan geminin hızına göre şekilleniyor bunun aksini idda eden varsada hile kullanıyordur denedim defalarca bunu kesildim bilerek diğer sorun etkinliğin ilk oluyor lag donma normaldede var zaten birleştiri açıyoruz donuyor hangara giriyoruz donuyor nedense bu şikayeti hep elle oynayanlar yapıyor demekki diğerleri için alt yapı ve sunucualr onlara çalışıyor girdikleri sisitem farklı çünkü neyse tınlayan yok bizi bizde tınlattıracak bir yer buluruz inşallah bir gün

SeaLife ve smoonrise bunu beğendi.
  8. hilecilerde var deyişik deyişik itemlerde var saçma sapan lazeriydi roketiydi.bunlar hilecinin elindeyken muhteşem olur

9. .Mephistos.

.Mephistos. Board Administrator Team Darkorbit

Evet haklısın orada bir hata yapmışım ilgili yeri hemen düzeltiyorum.

Prometid bunu beğendi.
  10. yarım saat bekleyipte rakip bulunamayan saçma bir etkinlik

11. Mereog

Mereog User

bence bu etkinlik R-zone İle birleştirilmeli herkes girsin orda savaşsın puan kassın o harita bişeye yarasın

*BURGU**, SeaLife ve Grevious bunu beğendi.
  12. etkinlik haritaları tutucu ve tren hesaplar klanlar ile dolu oyundaki 3.parti yazılım kullanan oyuncuları temızleyın ondan sonra boyle saçma etkinlik getirin tüm onlıne oyunlarda anlık hıle tespıt eden koruma kalkanları var darkorbit kuruldugu tarıhten berı hıleyle mucadele edecek bır sısteme gecıs yapmadı ve mudahale edemedi oyuna gemi tasarımı vs getırmek yerıne oyunun uzerınde verı tabanı guncellemesı yapa bılırsınız oyunu daha ıyı hale getırmek ıcın cabalaya bılırsınız admınler su harıtalara cıksın baksın bakalım etkınlık harıtaları ne durumda

Grevious bunu beğendi.
  13. Grevious

Grevious User

çok mantıklı Rzone haritasına günlük görev atıyor ona ramen giren 1 kişi bile yok

Mereog bunu beğendi.
  14. BaMbUlBeee

BaMbUlBeee User

birdahaki etkinlikte 4 4 de günlük olarak spagel tarzı iyi ödüller vercek bir etkinlik yani 2 etkinlik aynu anda gelmesi için iletirsen iyi olur admin galatik 3 4 . gününden sonra oyuncular girmiyor görevleri bitirdikten sonra biraz tad olur hani veya yukarıda sadece r zone de olsun galatik çekişme ayrıca bonus ödüllü galaxsi kapılarının ödülleri biraz daha iyi olursa seviniriz x4 rsb veren pet tasarımı falan lf 4 falan fulll gemiler için elle oynayanlar için boş bir ödül

.Mephistos. bunu beğendi.
  15. SUPMEOMNE

SUPMEOMNE User

Savaş bileti paymenti neden gelmedi?

16. Savaş biletine Pro lazer koymak... asmo veya odys lazerleri oluyordu önceleri. onu da kısıtlamışlar.

KİNG.SONER.FB bunu beğendi.
  17. BaMbUlBeee

BaMbUlBeee User

sizin oyununuzun bagı da lagıda hilecileride yerin dibine batsın adam haritada eliyle koymuş gibi buluyor kamuyu bozmadan ema atıyorum saniyede kobmo korumada olan peti tıklıyor sonra bana dönüyor biz bu arada tıklamaya çalışıyor derken patlmışısız oyunun içeriğini düzeltmeden hilecilere yarayan ego kassınlar diye getirilen bu etkinlerinde oyununuzda yerin dibine batsın inşşallah 1 2 saat zevk alalım diye giriyoruz sinir hastası ettiniz lannnnn beni yettiininiz ARTIK alllahın belalalrı

18. UCB

UCB User

Şu etkinlik oyundaki en adaletsiz etkinlik hile ile bug ile birinci oluyorlar puan aktarma desen o da var savaşta tutucu kullanan mı dersin mapa solace plus atıp oradan sürekli can basıp savaşan mı dersin tren yapan mı dersin şu etkinliği getirmeyin artık ya da değiştirin eskiden uba etkinliği gelirdi orada sıralamaya giren ödüller alırdı en azından böyle bişey getirin bu etkinliğin yerine 1v1 küçük bir alanda savaşılır daha adaletli olur ama nerde

killermaskk bunu beğendi.
  19. ema insta uçuş düzeni mayın rsb rcb hiçbir şey çalışmıyor agaaaaaaaaaaa

20. aynen öyle