Destek Galaktik Çekişme Etkinliği

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ŞahFD tarafından 14 Kasım 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ŞahFD

ŞahFD User

1-Hermes driot tasarimi nasil alacağiz? Savaş biletinde yok, delta kapısında yazıyor, ama delta kapısını her yaptığımızda %100 verecek mi? Herhangi bir işaret'de yok bu arada yaparsanız hermesi alacaksınız diye,
    2-Scrip bu gün uygulanmıştır yazıyor fakat, benim seyir defterimde herhangi bir eir aldın, kazandın vb gibi birşey yazmıyor, pazar günü o kadar kapı yapmama rağmen.
    3-Extralarda satilan, sepromlu güçlendiricili paket satın alınamıyor, bu paket bu ülkede mevcut değil falan diyor, bir çok kişide aynı hatayı veriyor.

Son düzenlenen: 14 Kasım 2019
    •Kerpeten•Hayri• bunu beğendi.
  2. Amin şu savaş bileti görevlerinde burada yayınlarmsınz

3. Eski

Eski User

Hermes Diroit Tasarımı
    Hermes Diroit Tasarımı, Delta Galaksi Kapısına kalıcı şans ödülü olarak eklenecek.

Şans ödülü olarak diyor. Zeta ve Kappa gibi olacak bence. Spartan gibi olacağını düşünmüyorum, tek tek alman gerekebilir.

4. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Sırayla cevap verecek olursam,

1- Bununla ilgili paylaşılmış kesin bir bilgi bulunmamaktadır. Şahsi görüşüm Havoc ve Hercules gibi bir orana sahip olması gerektiği yönünde. Ancak kesin bilgi aldığımızda gerekli paylaşımı yapacağız.
    2- Seyir defterinizi kontrol ediniz. Eğer almanız gereken Eksen Işın Regülatörlerini almadığınızı düşünüyorsanız lütfen konuyla ilgili Support Ekibi ile iletişime geçiniz.
    3- Bahsetmiş olduğunuz bu sorun gün içerisinde düzeltilmiştir.

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 14 Kasım 2019
    Ataaa bunu beğendi.
  5. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Endişelerinizde haklısınız, umuyorum ki tatmin edici bir şekilde sonuçlanır.

İsteğiniz üzere konunuz kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Ataaa bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.