Galaktik Çekişme İtibar Puanı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve [™_SALA√¯AT•GETİR_™] tarafından 27 May 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. [​IMG]

Nasıl yaptıklarını bilmiyorum ama 10-12 seviye hesaplar 1 ve 2. sırada duruyordu. Şimdi kontrol ettiğimde hesapların kapatıldığını gördüm. Ancak bu hesaplar sıralamada hala gözüktüğünden etkinlik sonunda bulundukları sıranın ödülünü o hesaplarmı alacak bunu merak ediyorum.

Bu etkinlik 3. kez yapılıyor. Daha önceki ikisinde de haksız avantaj sağlayarak ödül alan oyuncular oldu. Banlandıkları halde ödül alanlar oldu. Umarım bununla ilgili bir çözüm bulunur.

2. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Bu tür pushing ile sıralama ve puan elde eden oyuncular hakkında gerekli incelemelerin devam ettiğini ve etkinlik bittikten sonra da ödüllerin alınmayacağını puan ve sıralamaların düzenleneceğini belirtmek isterim. Takımımız bu konu üzerinde hassasiyet ile çalışmaktadır. Kısaca etkinliğe olan ilerlemenizi bırakmayınız her an herşey olabilir :) .

İyi Forumlar.