Galaktik Çekişme

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Zan-zun tarafından 29 Nisan 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Zan-zun

Zan-zun User

slm yine bir etkinlik bitti kazanan botcular tutucular tbr ediyorum sizi baska da birsey demiyorum yazik olsun yalancilar miletle dalga geciyorsunuz yillardir sizin allah bir dediniz inanilir ha bann yiyecekler ha sabir edin sene 2021 hala insalarla dalga geciyorsunz trb ediyorum

2. .BAŞAK.

.BAŞAK. Guest

Merhaba,

Harici program kullanımı konusunda biz elimizden geldiğince Merkez Ekibe baskı yapmaktayız, bir etkinlik sonunda kazanan kişilerin program kullanıp kullanmadığını siz bilemezsiniz.
    Biz ekip olarak bu konularda siz oyuncularımız kadar rahatsızız, bizlerde sizler gibi buradaki görevimiz haricinde oyuncuyuz ve sizden bu konuda anlayış bekliyorum.
    Takım liderimiz , Merkez Ekibe sizin şikayetlerinizi harfi harfine raporlamaktadır ve baskı yapmaktadır . Umarım hesaplar bir an önce ceza alır ve gerekli işlemler uygulanır.
    Konuya gerekli cevabı verdiğimi düşünüyorum ve konuyu kilitliyorum.

İyi oyunlar dilerim.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.