Galaxy Gate Avantaj Paketleri

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Bir-zamanlar... tarafından 10 Mart 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Çoğumuz Galaxy Gate yaparken oldukça zorlanıyoruz son parça vb. gibi durumlar oldukça can sıkıyor. Yani galaxy gate avantaj paketleri olabilir. Bunlar satın alınabilinir veya VİP üyelik ile beraber verilebilir. Veya galaksi kapıları elle yapma ile çıkan X4 ve malzemeler ile satıladabilir. Zaten galaxy kapılar yapılırken maddi olarak harcadığımız uridium da aynı fiyata geliyor. İşte fikirlerim
    1) GG Gümüş Paketi: GG için çekiliş 10 uridium ucuz, parça çıkma ihtimali + %4 daha fazla, ekstra 2 parça satın alınabilir. Fiyat 5 TL
    2)GG Altın Paketi: GG için çekiliş 15 uridium daha ucuz, + %6 parça çıkma ihtimali,
    kronos kapısı hariç bütün kapılar 10 parçadan başlıyor. Ekstra 4 parça satın alınabilir. Fiyat 7,5 veya 10 TL
    3)GG Satın Alma: GGler elle yapma ile çıkan lazer cephane vb. ile satılabilir.

skayra1 bunu beğendi.
  2. Hasan61

Hasan61 User

benim katlayıcı paketimm hala verilmediii

3. Güzel olur da, sıralamada rütbelerde yer yerinden oynar..

4. güzel ama böyle bişiye darkorbit müsade etmez:)

5. Pes artık . Diyorum daha birşey demiyorum .

6. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Yeni oluşacak olan Güncelleme ve Fikir havuzu kurallarına uygun olmadığı için, konu kilitlenip arşive taşınmıştır.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.