Galaxy Gate

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve SLayer_81 tarafından 19 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. SLayer_81

SLayer_81 User

Arkadaşlar 31 lf3 8 iris 16 elit kalkan +15 level pet + 3level kami + vip var Alpha beta gamma 3lü kapılarını 3-1 e gönderdim sizden acil fikir istiyorum beta ve gammayı bu ekipmanlarla yapabilirmiyim ve ya nasıl yapa bilirm nasıl konfi dizmeliyim fikirlerinizi acilen bekliyorum teşekkürler hepsini ana haritama gönderdim kuzu kuzu bekliyorlar

2. ANKARALI

ANKARALI User

alpha ve betayı rahatlıkla yaparsın ama gammayı yapabilirmisin bilmiyorum

3. Yaparsın da uzun surer kami atcan full

4. SLayer_81

SLayer_81 User

çok sağol
    peki nasıl konfi dizmeliyim

5. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Konunuz uygun bölüme taşınmıştır.

İyi Forumlar

6. ÇORBACI

ÇORBACI User

Bence progetitlere kadar 1 taraf hız ve kalkan 1 taraf saldırı şeklinde kes progetitlerde 2 tarafta full hız ve kalkan olabilir kaçmak lazım progetitlerden sürekli.

7. SLayer_81

SLayer_81 User

Kaç levelsiniz?

Ben en başta o bölümde açayım hangi bölümde açmalıyım?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 19 Ocak 2015
  8. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Konunuzu yeni başlayanlar bölümüne taşıdım. Tekrardan açmanıza gerek yoktur.

İyi Forumlar

9. Protegitler sıkıntı değil en sıkıntılısı tallonlar ugrastır tallinler sibelonitler kami atıosun gidiolar protegit en basit kısım kapıda buyutmeye gerek yok kami atıp koseye basıcan sonra durup tekrar etıcaksın 1 hız (dirolar kalkan)1 yavas (dirolar lazer) gir derim

10. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Bir ağır konfigrasyon birde hız konfigrasyonu dizebilirsiniz can doldurmak için hız konfigrasyonunu kullanabilirsiniz.Ancak gama zorlar bence erteleyebilirsiniz.

İyi forumlar

11. WolfTR

WolfTR User

alpha beta çok rahat yaparsın gammayıda yaparsın fakat azda olsa zorlanırsın kamikaze atman lazım

12. [L]ight

[L]ight User

kalkanını 31 e tamamla argeni yazmamışın 24 yapmanı öneriyorum sonrası kapılara yogunlaş :)

13. ÇORBACI

ÇORBACI User

Ben aynı gemiyle yıllar önce gamayı yaptım üstelik o zamanlar ne pilot profili vardı nede kamikaze 1 taraf hız 1 taraf kalkan silah olan standart konfi ile rahat yapman lazım.

14. Yapılamaz kapı yok bu oyunda sadece dikkat lazım ve eger gemi güçsüzse zaman lazım o kadar yapılamayacak kapı yok kami3 varsa direk en kotu full hız kalkan dizip sadece kamikaze atarsın dedigim gibi uzun surer dikkatliysen yaparsın.Full bir gemi ile full lf3 un kapıda farkı sadece biri 2 saate yapıosa 1 i 30 dkda yapar

15. gama talinde diger wawe beklemeden at kamiyi ne kadar koşeye cabuk gitse o kadar kolay işin

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.