Galaxy Gate

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Efe tarafından 18 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Efe

Efe User

Merhaba arkadaşlar herkeze hayırlı ramazanlar.Sorum şu:
    Alpha kapım 24\34 sizce nasıl basmalıyım?1er1er 5er5er 10ar10ar ? nasıl yapmalıyım.çarpan geldiğinde ne yapmalıyım?Fikirlerinizi bekliyorum teşekkürler.

2. xxxxhgxxxx

xxxxhgxxxx User

5 er 5 er

3. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Son 6 parça kalana kadar yani 28/34 olana kadar 5 er 5 er bas ondan sonra çarpan 6 geldiği zaman 1 er bas.

4. Merhabalar;

Tavsiye 5/10 ikisinden birini tercih etmeniz ve 3-4 çarpan buluduğunuz takdirde bunları kullanmanızdır.Tabi alfa kapısına basarken beta ve gamaya da parça verdiği için açmanız kolay olmayacaktır alfa kapısını.

İyi forumlar.

5. Captivity

Captivity User

Bana kalırsa ona vakit harcama arada beta ve gamma olduğu için 8 parça bile olsa zor çıkar sen direk zetaya odaklanmalısın ama illede basıcam diyorsan 5 er 5er basıp çarpan gelince tekli deneyeblilirsin

6. senberk99

senberk99 User

Bence 10lu 10lu basın 30/34 olana kadar sonrası her çarpan geldiinde kullanarak tekli tekli derim ben...

7. Kesinlikle 100 er 100 er basın

8. havoç full degilse zeta sonra kappa sonra epsilon en son alfa beta gama kronos

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.