Galaxy Gateden Ganimet Çıksın

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KralCyristaL tarafından 30 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Olsunmu

1. Olsun

oy sayısı 24
    96,0%
  2. Olmasın

oy sayısı 1
    4,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bildiğiniz gibi ganimet anahtarından LF-4 falan bulmak zor bu yüzden Galaxy Gateden anahtar çıkabilir ama eğer 100 tane açtıysan en az 1 tane çıkar yani bulmak o kadar kolay değil şans işi resimler şunlar.Ama kusura bakmayın ganimet anahtarları pek benzemedi;

Kusura bakmayın önceki konuya anket açamadığım için onu silip bu konuyu yaptım

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 30 Aralık 2013
  2. Güzel bir fikir olabilir ama %13 Oranlı GG ler çıkmazken ganimet anahtarının çıkcagnı sanmıyorum
    Oyum +1

3. Zaten ganimet anahtarı 1.500 Uridium öyle kolaya alınan birşey değil şansın varsa ilk seferde çıkar şansın yoksa ister 1000 ister 2000 tane yap yine çıkmaz

4. KARANLIK

KARANLIK User

Bende bu knouyu yorum atmamışmıydım diye şaşırdım.Ben destekliyorum başarılar dilerim.

5. Bence olmali konuya destek olalim :)

6. Evet modum mesaj atmıştınız ama önceki konuda anket açamadığım için silip bu konuyu yaptım

MìЯÀ£À¥. bunu beğendi.
  7. tabiikide çok iyi olur ama ucu d.o te dokunuyo onun için yapılacağını sanmam ama tam destek bendende

8. anakin5555

anakin5555 User

9. Xfor

Xfor User

Arada 1,2 tane alırız hiç degilse

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.