Galaxy Gates Basma Taktiği

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ◐•тєямιηαтöя•◑ tarafından 16 May 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Selamünaleyküm. Zeta 102/111 oldu yani tamamlanmasına 9 parça kaldı. Ama bildiğiniz üzere son parçalar zor çıkıyor. GG'leri nasıl basayım? Ayrıca bundan sonraki kapılar için de genel bir taktik önerir misiniz?

2. Merhaba ,

Bana kalırsa duruma göre 10'lu duruma göre 5'li basmayı deneyebilirsiniz. Özellikle çarpanların x3 , x4 vb. ise 10'lu olabilir. :)

İyi forumlar.

3. Açıkçası baştan sona kadar 100 lü basıyorum sonlarda 1 er 1 er basıyorum çarpan tutturuyorum ucuza geliyor. Çarpan gelince 100 lüden 1 e çekiyorum.

4. Kıyamet FMod'umuzun verdiği taktikle yaptım yaklaşık 100 gg ile açıldı. 5'li bastım hep 106/111 olunca x5 çarpanı bastım tak diye geçti :)

5. takemyhard

takemyhard User

100 gg son 9 parça, valla şanslısın :)

6. Merhaba ,

Yardımım olduysa bana yeter :) hayırlı olsun kazasız belasız yaparsınız umarım. :D

İyi forumlar.

7. ÇORBACI

ÇORBACI User

Taktik maktik yok bam bam bam :)

8. kardes taktik maktik yok .) alfa kapisinin beta kapisini yada diger kapilarin belirlenmis bi siniri var mesalla alfa kapisi 150 bin uri aca bilirsin sans felan hikaya burda oyle seylere inanma zaten sans diye diye oyun da kimse kalmadi

sana ornek verim 200 yakin kuiper kapisi yaptim 15 tane almisdimdir :DD sorsan sans derler :D

9. Taktik yok açıkçası
    kapı açılmaya yaklaştıysa ben 10lu basıp çarpan tutturmaya çalışıyorum, bazen avantaj sağlıyor, bazen de zarar ettirir derecede oyalıyor. Şans işi.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.