Galaxy Gates son parçalar sorunu....

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve __AYIK_OL__!! tarafından 21 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. admınım konuyu kapattınız ama yıne bastım 20k urı yıne acılmadı nedır bu ya verın gerı bana urılerı bıktım

2. Merhaba ,

20k yada 100k ya kesin açılır diye bir şey diyemeyiz. Belli oranlar var ve biraz şans biraz da kaç enerji yada ne şekilde bunları kullandığınıza bağlı olarak değişiklik gösterebilir.

Kapıların sabit bir miktarı yok bu nedenle sürekli değişebilir.

Konuyu daha uygun ve yardım almanız açısından taşıyorum.

İyi forumlar.

3. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Hangi kapıyı açmaya çalışıyorsunuz bilmiyorum ancak eğer alfa beta veya gama ise ortak kapılar olup üçünede parça çıkabildiğinden son parçalar zorlayacaktır.

Size tavsiyem kapıları uridium ile açmayınız.

İyi forumlar

4. skayra1

skayra1 User

hocam bence sen 5 erli bas carpan 2 olunca çarpanı işaretle ve sonra tekli ye getir ve kullan. olmadımı tekrardan aynı seyi devirdayım yaparak son parcayı bulursun. en azından ben oyle yapıyorum ve genelde yüzde 30-40 arası tutturuyorum.
    Veya oda olmadı , ilk defa bastıgından itibaren yaklasık 150-200 tane tekli bas. her cıkan parca veya katlamayı kaçıncı olduguu sra atlatmadan bir köseye kaydet. sonrasında baktın belirli bir sekansta kendini tekrarladıgını hissediyorsan bundan sonra katlama cıktıgında o yazdıgın yerden bak bir sonraki parca kaç kereden sonra gelmiş. birde bu sekilde dene.
    iyi şanslar

5. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Daha öncede size bahsettiğim gibi kapıları haritanıza yerleştirin.

İyi Forumlar

6. Alfa beta gama kapıları enerji atarak açılıyo tamam da... Diğer kapıları açmak için farklı bişey mi yapmak gerek? 1 hafta oldu başlayalı oyuna ve nerden baksan 5bin enerji attım ama şu kappa filan kapılarından bi parça dahi çıkmadı!! Sadece şu ilk 3 kapıdan parça çıktı.. Farklı bişey mi yapmak gerek yada seviyeye mi bağlı?

7. -uA|bhdR*

-uA|bhdR* User

Sebebi çok net Galaksi Kapıları seçeneğine tıkladığınızda otomatik olarak alpha seçili olarak sayfa açılır ve eğer siz bu seçeneği ilk 3 kapı haricinde değiştimezseniz ilk 3 kapı hariç hiçbir kapıdan parça çıkmaz. Hangi kapıyı açmak istiyorsanız lütfen o kapıyı sol tarafta bulunan panelden seçerek ekstra enerjilerinizi kullanın. Kolay gelsin.

8. Bak gördün mü :)) biliyodum bi kurtluk var bu işte :)) şimdi anlaşıldı ama 5binden fazla enerjide gitti :))

9. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Cevap veren üyemize teşekkür ederiz.

Alpha , Beta ve Gamma Galaksi Kapıları birbiri ile ilişkili kapılardır.

Bu üç kapıyı açabilmek için Sol taraftaki , Galaksi Kapılarından Alpha , Beta yada Gamma ' yı seçmeniz yeterli olacaktır.

Bu üç kapıdan herhangi birine enerji basmanız durumunda , diğer iki kapıya da parça çıkacaktır.

Elbette bu kapıların zorlukları , ödülleri katlandığı gibi , Gereken enerjide katlanmaktadır.

Bir Gamma kapısı açmak isterken , 2 - 3 Alpha kapısı tamamlamanız , şansınıza bağlı olarak mümkündür.

Bu üç kapı dışında , açmak istediğiniz başka bir galaksi kapısı var ise , ilgili kapıyı sol panelden seçtikten sonra enerji kullanınız.

Galaksi Kapıları hakkında detaylı bilgi için inceleyiniz ;

S.S.S. : Galaxy Gates-Sonsuzluga Acılan Kapı!!!

Galaksi Kapılarında bulunan , Kronos galaksi kapısının parçaları diğer kapılar gibi enerji kullanılarak çıkmamaktadır.

Kronos galaksi kapısını tamamlamanız için , Kronos kapısının parçalarını , ilgili diğer galaksi kapıları bitirerek elde etmelisiniz.

Kronos kapısı hakkında detaylı bilgi için inceleyiniz ;

S.S.S. : Kronos Kapısı Hakkında Bilgi

Son olarak eğer oyuna yeni başladı iseniz , Temel anlamda oyun hakkında bilgi edinmek için ;

Buraya Tıklayınız

Kilitlenmesi uygundur

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.