Galaxy Gates süreleri

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ●√↔F♥Я↔VΞNĐΞTTΛ●тüяк tarafından 29 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. S.a beyler kolay gelsin herkese , benim aklıma takılan bi soru var kapıların yapılma sürelerine bakıyordum millet 1 dk da ödülü alıp çıkıyor bi anlam veremiyodum

** eskiden bug vardı tamamda şimdiki olan kapılara bakıyorum mesela

**hadesi 17 dk da bitirmişler ne bilim

**kappa yı 1 dk da bitirmiş zetayı 1 dk da bitirmiş hemde bi kez değil

** biadamın ismi ilk sayfada 25 kere var

**hatta şuan kurmay albay olan adamın süresi -1:59:31 sıralamanın en basında :! bugmu var anlamadım varsa söyleyin herkes faydalansın arkadaş

2. AaronSW

AaronSW User

Bug değil kardeş sistem hatası vardı bir ara bende hatırlıyorum o eksili süreleri, ben sorduğumda böyle demişlerdi. Düzeltilmemiştir o zaman hala :)

3. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Benim bildiğim bir hata kaynaklı yani normal süreler onlar değil.

İyi forumlar

4. ya süresinde değilim hani yazan süre umrumda diilde şahit oldum diyelim adam girdi ödülleri aldı çıktı :) hatta npc ödülleride geliyo demişti yarıldım gülmekten sonra bi baktım doğruymuş :eek:

5. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Kişi son dalgada 1 yaratık bırakıp çıkmış olabilir.Sonuçta kapının içine girip göremiyoruz.

İyi forumlar

6. bu cevabın olasılığı sıfır çünkü aynı gruptaydım bi kez bile işaret almadı , ödüller içinde ayrı bi atlama kapısı olusmuyor zaten oda gitti , bide şöyle bi durum var girdi 1 dk sonra gaması bitti gamadan sonra beta sonrada alfayı bitirdi 5 dk sını bile almadı . klandanda bakıyorum nerde olduguda gözkyor

7. Nefes

Nefes User

Merhaba

Benimde bildiğim kadarı ile bir hata sonucu yazıyor ama incelenmesi ve hatta güncellenmesi için teknik ekibe iletilecektir.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.