Galaxy Gates Taktiği ve Spartan

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ‾‾‾‾GŁΛĐİΛТØЯ‾‾‾‾®™ tarafından 15 Aralık 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. galaxsy gates taktikleri varmı yada tek tek yerine 5 li 10 lu veya 100 lü basmak arasında kapı tutturma olasıkları fark ediyormu tecrübelerinizi yazabilirmisiniz yaklaşık 1 m urim var 6 spartan eksiğim var sadece hades basacam uriyi sizce yeterlimi 6 spartan için cevaplarınızı sabırsızlıkla bekliyorum

WolfWar bunu beğendi.
  2. yakın zamanlarda kappa yaptım 5li-10lu bastığımda 1800-2000 arası açılıyordu bu şekilde uzun sürdüğü için 100lü deneyerek 6 kapı açtım (hafta içi bastım) en düşük 1400 en yüksek 1800 civarı arasında açıldı ama son kapıda galxy gates hata vermeye başladı sayfayı kendiliğinden yeniledi 2600 gg açıldı kısacası 100lü basmak avantajlı geldi hata vermezse

3. Fren

Fren Guest

Merhaba,

Ben Hades için, kapının içindeyken galaksi enerjilerini basıyorum. Genellikle 2. veya 3. dalgada 100'er 100'er basıyorum. Böyle şansımın daha fazla arttığına inanıyorum yani benim kendi totemim :).

Bazı oyuncular 1'er 1'er basmanın ve çıkan çarpanın direk kullanılmasında kapının açılmasının daha kolaylaşacağını söylüyor ve uyguluyorlar fakat Hades gibi bir kapıyı hızlı hızlı yaptığımız için kimse bizi beklemez :D.

Eğer indirim paketiniz var ise uridiumunuz 6 spartan için yetme olasılığı yüksek.

İyi Forumlar...

.KAPLAN bunu beğendi.
  4. KANA-KAN

KANA-KAN User

spartan blueprint nedir acaba?

5. titans___

titans___ User

bu spartan nasıl yapılır takdik ya da açıklama linki atabilirmisiniz admin saolun

6. kambalia

kambalia User

hadesi bilmem ama ,kardeş zeta için ben 800-900 arası açıyom 5er 5er yaparak ama millet 1400-1500 zor açıyormuş ...beşer beşer dene katlayıcıyı biriktir ilk xeno geldikten sonra genelde parça çıkar ...bu şekilde 3-4 parça aynı anda açtığım çok oldu...tabi birer birede yapılabilir am sabır ister:)

7. WolfWar

WolfWar User

İndirim paketin varsa ve pazar günü kapı indirimlerinde basarsan tamamlarsın çok rahat. Çünkü daha kapılardan gelen uridium da var :) Basma taktiği olarakta son 10-5 parça kala 10 veya beşli bas. Onun dışında 100 lü bas :)

8. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Lütfen her konuya ayrı ayrı aynı mesajı yazmayın. Cevabınızı burada verdim.
    Merhaba,

Spartan için önce blueprint düşürmeli(kronostan düşmekte) daha sonra da hercules havoc ve bölünme kristali biriktirip birleştirmelisiniz.İlgili konu: Spartan Diroit SSS

Bol bol kutu etkinliği günlerinde hades yapmak. Tek taktik bu maalesef.

İyi forumlar.

Fren bunu beğendi.
  9. KANA-KAN

KANA-KAN User

Spartan ve spartan blueprint aynı şeyse tamam , ben farklı bir tasarımı gibi algılamıştım.

10. KANA-KAN

KANA-KAN User

Belki burası yeri degil ama Silver demon ve Epic arasındaki farkı da sorayım.

11. WolfWar

WolfWar User

Blueprint in türkçesi taslak demek :)

12. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Epic demon diroit tasarımı %1 roket hasarı verir. Eğer tam set yaparsanız, ekstra %10 roket bekleme süresinde %10 azalma sağlar.

Silver demon diroit tasarımı ise sadece görseldir.

İyi forumlar.

13. uzayl80

uzayl80 User

kapı acmak için en az 10 arlı basın carpan 5 i oldumu yapışdırın 100 lük enerjiyi daha iyi olur size
    zeta 1800 enerjiyle acılıyor
    kappa 2500 civarı
    dier düşük kapı parcaları 45 lik falan bin enerji civarına acılıyor tabi bu şansa baglı

14. *Shemie*

*Shemie* User

Merhaba,

Hafta sonu galaxy indiriminde basarsan ve kendi indirim pakedinde varsa birazda şans ve boş zamanlarında kendin kasarak yeticeğini düşünüyorum.

Ayrıyetten ben normalde Citadel gemisine geçip 100-100 basmayı tercih ediyorum. Tamamen şans işi olduğunu düşünüyorum ama gözlemlerime göre bir hades kapısını 30k uriye açtığım bile oluyor.

İyi oyunlar, İyi forumlar.

15. KANA-KAN

KANA-KAN User

Modum verdiginiz bilgi doğruysa urileri boşa harcadık, Kişiselleştirmede 100 000 uri karşılığı verilen Silver Demon da yazan bilgide %1 roket hasarı tam takım olursa %5 kısalma süresi diyor bu yüzden tam takım almıştım. Ayrıca bir kapıdan aldığım Epik tasarımının ne işe yaradığını bilemediğim için güvenip araya katamamıştım hangisini kullanacağıma verdiğiniz bilgiye göre karar vericem teşekkürler.

16. Darion26

Darion26 User

Dostum diroit tasarımının köşesinde ne yazdığına bağlı. C olanlar sadece görsel ancak S olanlar ekstra özellik veriyor.:)

WolfWar bunu beğendi.
  17. KANA-KAN

KANA-KAN User

Evet ''S'' epik in farkını biliyor musunuz?

18. Darion26

Darion26 User

Sanırım aradaki tek fark epik olanın yaydığı ekstra kırmızı ışık oluyor.:)

19. WolfWar

WolfWar User

Epik in silverdan tek farkı görüntüsüdür :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.