galaxy gates

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve 07Antalya[KGB] tarafından 30 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

galaxy gates oranı doğrumudur

1. doğrudur

60,0%
  2. kesinlikle yanlıştır

40,0%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. admin galaxy gates yüzdelerinde kapı parçası "%13" günlük dosya "%1" yazıyor ve 200 ggde 1 epsilon parçası 4 günlük dosya çıkıyor bundaki mantığı bana bi anlatabilirmisiniz 1000 yakın gg bastım 200de ancak 2 parça denk geliyor %13 küçük bir oran değil bu oran gerçek olsa 1000 gg rahat açılır lütfen bu konu hakkında fikir ve yorumlarınızı bekliyorum

2. aynı fikir ve düşüncedeyim %13 az bi ihtimal değil ama ben işe yaramayan taşı kapı parçasından daha çok buluyorum nedense

3. Aynen ya o xenomit çarpanda çıkınca deliriyorum. O kadar çarpan boşa gidiyor onun yerine kapı parçası çıkmasa bile x3 mermisi ya da roket çıksa daha iyi olur.

4. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

Merhaba

Bazende örnek verım 100 bın urıye açılacak kapı 20 bın urıdyuma açılıyor tahmınımle kapı parcaları içerde bırıktıkten sonra bazen toplu şekılde kapılara yansıyor

Keyıflı forumlar

5. admin burda kapını açılması değil benim anlamadığım bu yüzdeler gerçekmi çünkü 200 tane ggye 1 parça çıkarsa oyunun pek keyfi kalmıyor pala toplayarak ve bu yanlış oranla herhalde 5-6 aya anca havoc dizerim gerçekten %13lük bir oran olsa kapılar çok rahat açılır

6. KΛЯTΛŁ

KΛЯTΛŁ Guest

Merhaba;

Yüzdeler doğrudur ancak sahip olduğunuz parça sayısına göre yüzdeyi hesaplayın örneğin daha yeni açmaya başladığınız kapıya parça çıkma olasılığı ile 2 parça kalan kapıya parça çıkma olasılığını karşılaştırın. Oranların doğru olduğunu biliyorum ancak son parçalarda zor çıkıyor.

Keyifli forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.