GALAXY GATES

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve CΔΓ∏ΔGΣ-ƤΔΓΔDISΣ tarafından 24 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. S.aleyküm arkdaşlar. Ben bugun para çekicem x3 te ve 90k urim olucak. 9arge (oyunda 10 arge dağıtıldı diyor) 6 iris full lf3 full bo2 ve full hız vengeanceyim.Gemi sorun değil kredim var. Sorum şu :

50k uri ile pet alıp geri kalanıyla galaxy gates yapsam alpha kapısını geçebilrmiyim sizce ?.Ve şuan Alpha kapım 19 parça geri kalan 15 parçayı 40k uri ile tamamlayabilrmiyim ?

Teşekkürler...

2. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

merhaba

konuyu doğru bölüme taşıyorum

iyi forumlar

3. taşıyın sayın cm de cevap dad bekliyorum 40 dakkadır

4. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

bence ilk önce irislerinizi tamamlayın ondan sonra kapı yapar gelen uri ile eksikleri tamamlarsınız. Kapı için ise uridium harcamayın paladium toplayın. İrisleri tamamladığınız zaman pet ve kamikaze 3 alarak kapıda uri kasıp eksiklerinizi alabilirsiniz benim önerim bu birazdan üyelerimiz de gerekli cevapları verirler zaten :)

5. Darkmen

Darkmen User

40 k uriye acman imkansiz bunu bastan soyliyim ben sirf son 3 parca icin 400 kusur bastim. Bence pet alip uzerine 10 k uri kasip kami 3 almandir ayrica oto kutu toplama alip spaceball da bunu acip bolca enerji kasabilirsin. Benim dusuncem 20 k uri kazanacagin bir kapiya 40 k uri yatirmak sacma olur.

6. yeşil kutu anahtarı al lf4 apis veya zeus bişeyler yap yada irisleri tamamla uriyle hesabında kalıcı yararlı olucak birşeyler yapmanı tavsiye ederim
    en iyisi boşver git gez kendini evde hapıs ediceğine :D

7. Saolun cevaplar için ama irisi krediyle alıyorum tr4 te oynuyorum ve 30me alıyorum nerdeyse hepsini :D. Uriyle almak mantıksız bence irisi :).Fakat iyiki cevap yazdınız yoksa 40k uriyle açmaya deniyecektim.En iyisi 50kya pet + mödül alayım gerisini de yeşil kutu :)

Peki arkdaşlar sizce hangi mödülü almayalım pete ?

yokmu cevap veren ? :)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 24 Ağustos 2014
  8. 8 lvl yap peti kamikaze 3 al bide paladiumda hammadde toplayici 3 peti nasil 8 yapcam dersendd yukse tp li gorev al gorev sonunacdogru peti ac o baya tp alir kg

9. şirket ne kasim seni

tr4sen :)

10. Tr1 im eyv kasiyorum kendimi full iris aegisim :D

11. Yalnız kasayım derken konu sahibine demiş sanırım :)

12. Konu sahibinin adina bakmamisim tabletteyimde :D

13. Merhaba ,

Arge için gerekli bilgilerinizle support'a mesaj yollayıp kontrol ettirin. Varsa bir hata yardımcı olacaklardır.

İyi forumlar.

14. bn konu sahibine demiştim :)
    ama olsun senide beklerim tr4e

15. TR4 teyim bende eklersin beni adımı vereyim bak CΘLΘ∏ΣL

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.