Bug / Oyun hatasi Galaxy Kapıları Buga girdi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve «Selam» tarafından 5 May 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. «Selam»

«Selam» User

İyi günler benim alpha ve zeta kapılarım buga girdi 250 bine yakın uridium basmama rağmen açılmıyor. Oyuna yeni başladığımda hiçbir kapıyı bitirmemiştim beta ve gamma kapısı açılmıştı alpha kapısı son 1 parça kalmıştı gelir dememe rağmen tekrardan 1 beta kapısı açtım hala alpha kapısı son parçası gelmiyor zararın telafi edilmesini istiyo[​IMG]rum. Aşşağıdaki şekildedir kapılar

N/A

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 5 May 2020
  2. Bug değil hocam o şanssızlık ;):)
    Bu arada senin hatan yüzlü basmayacan 2 parça kaldığı için 100 lü bas çarpan geldiği gibi kullan :)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 5 May 2020
  3. «Selam»

«Selam» User

Kardeşim 30k sadece 100 lü basmışımdır diğerleri ya 1 li ya 5 li ya 10 lu şanssızlık değil 100 lerce urim gitti bu kapılar için hakkımı istiyorum kolay kazanılmıyor uri. Ayrıyetten aynı gün içinde de basmadım hep farklı günlerde bastım 1 parça bile gelmiyor.

4. O zaman buraya yazmayacan kardeş supporta yazacan forum takımının öyle bir yetkisi yok hem zaten support da bir şey yapmayacak ama sen yine yaz için rahat olsun ;):D

Son düzenlenen: 5 May 2020
  5. ateistkeci

ateistkeci User

Son parçalar zor çıkarlar ve bu yüzden çarpan tutturmak gerekiyor bug falan yok yani ama sen yine de Enes'in dediği gibi Supporta yaz istersen sonuç her ne kadar değişmeyecek olsa da :p

___*ENES*___ bunu beğendi.
  6. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Forum Kuralları gereğince link paylaşımı yasaktır. Buraya bakarak nasıl resim ekleyeceğinizi öğrenebilirsiniz.
    Sorun ile alakalı Support Takımımız ile iletişime geçmenize gerek yoktur. Gelecek olan parçalar şansınıza bağlıdır, bir bug/hata durumu söz konusu değildir.
    Size tavsiyem 5 li EE olarak basmanız ve her çarpanınızı kullanmanız yönünde olacaktır.

İyi Forumlar.

7. Thanatos Adminim ben mesaj alıntılamıştım ordaki linki kaldırmamışsınız hala gözüküyor.
    Bence onu da düzeltin sonuçta o da link (düzeltmeyi unuttuğunuzu biliyorum)

_-Thanatos-_ bunu beğendi.