Destek Galaxy kapıları olması gereken bu diyorsan!!!

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve dikduran1 tarafından 6 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

kapıların Yeni düzeni

1. evet güzel böyle olmalı...

oy sayısı 3
    25,0%
  2. hayır, uri bol farketmez...

oy sayısı 9
    75,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. dikduran1

dikduran1 User

galaxy kapılarını açarken en zorluklar yaşadığımızı veya ne kadar maliyetli olduğunu herkes bilir... hele hele ilk 3 kapı dışındakileri tek tek açmak zorunda olduğumuzu düşünürsek... burada büyük bir adaletsizlik olduğunu görürüz...
    fikir şu gerek verdiği ödüller açısından gerek parça bakımından bazı kapıların birleştirlmesi gerektiğini düşünüyorum. birleştirmeden kastım "enerji" açarken alpha beta gamma üçlüsü nasıl aynı anda açılıyorsa diğer kapılarında bazılarının birleştirlmesi taraftarıyım...
    sende değiştirilmesi konusunda benimle aynı düşünüyorsan oyunu kullan...
    şekiller ilk hali ve sonraki hali şeklinde sıralandı....

2. İyide böyle yaparak daha mı iyi olacak sence ?

Bence hayır kapıda çıkan gg olasılıkları bastıkça düşüyor bunu burada bana bir mod söylemişti (Kıyamet mod du galiba)

Sen şimdi havoc çıkarmak istiyorsundur parça sürekli epilson yada kappaya çıksa hoşuna gider mi gitmez ?

bu bize yarardan çok zarar getirir nedeni ise Alpha beta Gamma Cephane için ve uridium kazanmak için tasarlanmış kapılardır.

Epilson , kappa , Hades ve Zeta bunlarda ekipman kazanmak için tasarlanmış haritalardır.

bence böyle iyi ayrıca hayır kısmına uri bol seçeneği niye ekledin hayır diyen der buna karışamazsın ha cevap vermeden hayır diyenlere dersin nedenini belirt fakat fikire saygı duymalısın.

-1

3. dikduran1

dikduran1 User

aynı anda 3 kapının parçasının çıkması olasılığı sana daha mantıksız mı geliyor... buna da saygı duyarım deltayı epsilonu tek başına açarken harcadığın uriyi hesapla... aslında o tasarım veya silah neyse dükkanda satılsa harcadığın uri kadar edecek mi?? ha pala toplayıp kapı yapanlara sözüm yok onlar bunun dışında.. zaten kendilerinden başkasına da pala toplatmıyorlar...

4. Kardeşim kapıya uridium ne zaman basılır ?

havocu herkülü lf4 ü fulledikten sonra basılır. Oda gamma alpha beta gibi kapılara.

Diyelim bu yenilik geldi ?

sen 3 katı daha fazla uri basacaksın çünkü çıkma olasılığı dahada düşecek...

Bana kalırsa kapılarda şansa bağlı verilmesi bile saçmalık... biz o kadar uğraşıyoruz verdiği bonus o kadar etmiyor...

Adamlar palada kastırmıyormu sen gideceksin o zaman onlar gidene kadar 1-2 saat pvp de kutu kasacaksın gidince tekrar girersin haritaya...

5. dikduran1

dikduran1 User

burda haklısın..
    ben tek kapı düşünerek parça çıkma olasılığının düşeceğini biliyorum ama en azından lf4'ü 200 bin uriye mal etmiş olmayacaksın...

6. lf4 fullemek kolay.

zor olan havoc herkül...

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.