Galaxy kapilari

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *O*R*X*A*N tarafından 29 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. *O*R*X*A*N

*O*R*X*A*N User

S.a modum ben galaxy kapilari butonuna basiyom yaziyor Alpha 24/34 Beta25/48 gamma 31/82 yziyor sorum su ben kalan parcalari acmam icin kac enerji lazim? bide bir kapi acarken kac enerji lazim oluyor?

2. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

Merhaba

Ortalama 2 bın galaksı nız olması lazım hepsının yere atabılmenız için tabı bunun yanında alfa 2 defada açılabılır yada beta 2 defa açılabılır ben genelıkle 5 lı basıyorum ama siz nasıl ıstıyorsanız oyle basın parçalar 3 kapı bir birine bağlı olduğu için hangısının ilk açılacağını sistem belırler yada şansınıza kalmış :)

Keyıflı forumlar

3. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Sayın Vurgun Moderatörümün notlarına ilave olarak ;

Alpha , Beta ve Gamma kapılarından birine enerji bastığınızda diğer iki kapıya da parça çıkmaktadır.

Kapı açılması için gereken enerjileri ; Ortalama olarak söyler isek ;

Alpha Kapısı : 400 - 700 GG Arası

Beta Kapısı : 900 - 1100 GG Arası

Gamma Kapısı : 2000 - 2500 GG Arası açılabilmektedir.

Tabi şansınıza bağlı olarak daha aşağıda yada daha yukarıda açılabilir.

Gamma kapısı açmaya çalışırken , 2 yada 3 tane Alpha kapısı açmak bazen mümkün olmaktadır.

O yüzden size önerim , Gamma yada Betayı açmaya çalışırken Alpha kapısını bitirirseniz , Kapıyı haritaya yerleştirmeniz olur.

Bu sayede bir başka Alpha kapısı için yeniden parça biriktirebilirsiniz.

Keyifli Forumlar :)

4. şans işi kardeş :D

5. Nefes

Nefes User

Merhaba,

Konu hakkında daha fazla üyemizin strateji verebilmesi açısından konu uygun bölüme taşınmıştır.

6. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Toplamda 2500 3000 gg civarı gidecektir diye umuyorum.Gama zorlayacaktır.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.