Galaxy kapılarında bir yenilik

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ♥Nó·Paŋic»ΛяĢ«™♥ tarafından 3 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Omega Kapısı Olmalımı ?

1. Olmalı

oy sayısı 11
    61,1%
  2. Olmamalı

oy sayısı 6
    33,3%
  3. Farketmez

oy sayısı 1
    5,6%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhabalar;

Bildiğimiz üzere oyunda bir çok konu açıldı kredili galaxy gates hakkında.

fakat farklı bir yaklaşımla düşünebilirmiyiz acaba.

Bildiğimiz kadarı ile galaksi kapılar uridyum ve x4 gibi oyundaki birçok değerli parçları veriyor

fakat oyunda yeni başlayan birinin galaksi kapısı yapması onu güçlendirecektir

Peki bu Nasıl olacak

Fikir 1 Omega kapısı (Ω)

Galaksi kapısı enejisi 3k kredi ile basılacak

yüksek parça sayısı yöneticiler eğer dikkate alırsa sayısı değişebilir fakat düşünceme göre 128-256 parça olabilir

basımda gelecek parçalara göz atarsak

elit olarak %1.5 şans ile (elit lazer x2--20 adet ve x3 15 adet gelebilir elit roket -5 tane )

yüksek kredililerden düşük kredililere doğru artan oranla elit olmayan lazerler topları diğer jenerator veya kalkan %7.5 olabilir yada düşürülebilir
    (Yüksek seviye oyuncuları caydırmak için de iyidir kimse envanterinin elit olmayan itemlerle dolmasını istemez )

kapı parçası gelme olasılığını biraz yüksek tuttum çünkü kasılmak için yapılan bir kapı olacak %25 dedim

%50 oranla x1-plt 2026-r310-eco hellstrom ve sar 01

%16 oranla x-1.5(1.5 kat fazla vurur ) lazeri (bu lazer dükkanda satılmıyor sadece bu kapıya özel ve sadece 250 adet)

bu kapıdan x4 ,sab-50,mayın,araştırma dosyası,ekstra darbe puanı kesinlikle gelmez !!!

Gelelim kapının Ödüllerine

2.000.000 kredi
    4000 uridyum
    1500 x3
    1500 x2
    150 adet elit roket
    1.000.000 tp
    10.000 şeref

Kapıdan gelen yaratıklar ise alpha ya benzer

stranuer-40 adet
    lordakia 40 adet
    mordon 30 adet
    saimon 40 adet
    Devolarium 16 adet
    kristalin 20 adet (yarı güçte)
    8 tane sibelon
    15 tane inceptor

Herkes Önerdi bir kredili kapı birde ben önereyim :)
    iyi oyunlar

2. deymez 3k credi vuron ona harcaycıgın zmanda kasılırsın milet 4k uri aşar bu kapıyı açan kadar olumsuz -

3. Prophecy

Prophecy User

Galaksi kapısının crediyle yapılmasına karşıyım
    Benim açtığım konuma yazıldığı gibi
    " Biz de o yoldan geçtik "

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  4. Nefes

Nefes User

Merhaba

Kapı olarak oyuna bir kaç kapı daha ekleneceğini zaten düşünüyorum bakalım neler gelecek bu kapı yada buna benzer bir kapı olabilir ama seviye açısından değerlendirilmeli mesela ilk 12. seviyeye kadar bu kapı yapılmalı yada 15.seviye için düşünülebilir ama credi açısından diğer elit gemilere bu hak verilirse o zaman dengeler yeniden değişebilir credi konusu sadece yeni başlayanlar için düşünülebilir başkaları için değil.

5. ben citadele kredi kasıyom 200m var şimdi (citadeli napacan diye yorum yapmayalım)
    bu kapıya yatırırım uri ile alırım
    yani +1

6. bende nerdeyse full elitim kendim için istemedim :) yeni başlayanlar için isterse lwl sınırı konulsun benim için önemli değil :)

7. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Kasılma amaçlı oldukça güzel bir kapı.Bende destekliyorum.Şeref puanı için yaparım ben sadece :)

İyi forumlar

8. Kesinlikle olmalı Yenı balayanlar ıcın Cok ıyı ancak Şeref cok verılıyor o Duzeltılmelı

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.