Galexy kapisi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve eMİrHA. tarafından 9 Şubat 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. eMİrHA.

eMİrHA. User

8 irisim 28lf3 1 lf4 dum var petimde kamide var hangi kapiyi yapabilirim

2. Alfa kapısından başlayabilirsin hem kolayca yaparsın

3. Zeta yaparsın

4. ceylo111

ceylo111 User

merhaba kardeşim bende arkadaşın gemisiyle aynı özelliklere sahibim zeta yapabilirmiyim zor bi kapımı

5. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

hiçbir kapıyı yapamazsın

6. Ben daha girmedim ama bu özelliklerle rahat yaparsın bende yarın girecem zetaya.
    Gemiye seprom at roket e birrazını bas. Ne olur ne olmaz diye kapıya girmeden önce 10 seprom kalkana bas. Kalanını lazer koy. Zaten 2 konfigürasyon olacaksın hız ve ağır olmak üzere bu arada hıza da besleme yap. Varsa venom ile girin iyi hasar katkısı olur.
    Döne döne kesersiniz zaten. Ama girmeden önce elit cephane olup olmadığına bakın. Çok sıkışırsanız onu kullanın

7. DraydiBoy

DraydiBoy User

Eğer ki VİP varsa her türlü kapıyı yapabilirsin tecrübe konuşuyor :) için rahat olsun. Yoksa da yaparsın fakat biraz daha zorlanırsın :)

Shadow.sword bunu beğendi.
  8. Zeta yapar her şartla

9. dönerek değil kaçarak haritanın bi ucundan diğer ucuna kolayca hasar almadan yaparsın. zeta çok basit bi kapı öyle kafana takma

10. -Star-

-Star- User

2 iris gemiyle ilk çıktığı yıl delta yapmıştım,yeni ekrana geçeli bir yıl olmamıştı.Arge falanda yeniydi henüz.Yapılamayacak bir şey değil.

11. Tüm kapılar (hades hariç)yapılabilir.Sadece zorlandığın yerde biraz elit atman lazım her yerde x1 sökmez. Örnek Gamma kristalonlarda biraz zorlar bana göre biraz elit,biraz pet kamikaze işi halledersin.Kolay gelsin.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.