Gama Delta Epilson

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ĜĕœΚuŞu tarafından 5 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar bu kapıları yapabilir miyim?
    5 lf4, full lf3 bo2 hız, 17 arge(24 üzerinden), pet 9lv kami3 var, vip yok.
    Daha önce alfa, beta, zeta yaptım. Şimdi gama, delta, epilson yapmak istiyorum ama yapabilir miyim emin değilim? Hangilerini yaparım hangilerini yapamam? Nedenleriyle açıklarsanız sevinirim.

2. Delta bende hic yapmadim onun icin fikrim yok ama gamma ve epsilonu rahat yaparsin . Ama bunlar icin kami3 + vip lazım . Gammada fazla hasar almamaya bak...
    Bide bu arada tr5 temi oynuyosun???

ĜĕœΚuŞu bunu beğendi.
  3. Hepsini yaparsın.Zaten bu özelliklere geldikten sonra Kronos dahil yapılır tüm kapılar kolay oluyor.Fakat gamma çok uzun sürüyor ama kolay.

ĜĕœΚuŞu bunu beğendi.
  4. hepsini yapabilirsin ama gamma da kris ve sibelonitlerde kami ve aegise ihtiyacın olacsk

ĜĕœΚuŞu bunu beğendi.
  5. Evet tr5 mmo oyuncusuyum. Delta gamadan kolay diyorlar sadece gama zorlar heralde.

6. GÖLGE

GÖLGE User

eskiden sendeki özelliklerin hiçbirisi olmadan söylemiş olduğun kapılar yapılabiliniyordu. evet delta gamadan daha kolay çünkü yaratık sayısı az.. ama gamada zor sayılmaz sadece uzun sürer..

7. takemyhard

takemyhard User

eskiden kapı yapmak için donanımın çok önemliydi...şimdi rahat... orada bulunan bütün kapıları yapabilirsin...sadece biraz uzun sürer.. vip almanı tavsiye ederim...kami3 kapılarda her derde devadır..2 günde yapacağın kapıyı 1 saatte yapar çıkarsın... kappa ve zetayı sıraya bindir bence... epsilon falan sonraki kapılar...zetaya ağırlık verirsen hem uri kasarssın.. hemde alddığın 25 anahtarla apis ve zeusunu daha hızlı yaparsın...kolay gelsin :)

8. Yorumumu yukarda yapmistim
    Ben DeaD_Warrior[m] kısaca enes

9. Teşekkürler yorumlarınız için.
    Sen miydin knk :D

10. Bu forumdaki herkez tanidik cikmak zorundami ?? :) :D
    Bu arada benim gemimi biliyosun gammadan korkma . Ben yapabildiysem sende yaparsin yanliz tallonlar cok uzun suruyo . Tallin ve sibelonitleri 6-7 dk da bitirmistim . Tabiki kami ile

11. gamaya full hız konfi diroitler full kalkan diziyorsun 1. konfiyi,
    2. konfiye de gemiye de diroitlere de kalkan koyuyorsun full

tallinler sibelonitler falan kaçıyon kaçıyon duruyon, geçiyon 2. konfiye 1 milyon kalkan var, bi kami patlatıyon, geçiyon hız konfisine haritanın diğer ucuna kaçıyon, orda 2. konfiye atıyosun bu sırada onlar gelene kadar kalkan doluyor, bunlar böyle bitiyor,

büyk yaratıklarda yani tallonlarda şahsen benim fikrim bilgisayarın kasmıyorsa full hız konfi diroitlere full lazer koyuyosun kalkan 0 oluyor, güveyi takıyorsun, tallonun kalkanı yarıdayken patlıyor ama burda seprom+x3 kullanırsan iyi edersin yoksa tallonlar çoook uzun sürer

he bir de tallonlarda tallonu köşeye gönderip bırakma sakın, yoldayken patlat, eğer patlarsan bidaha çıkmasın, şahsen ben ilk 4-5 tallonu x4 ile kesmiştim patlarsam falan yüküm azalsın diye :)

he bi de aralarındaki en zor kapı gamma :)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 7 Eylül 2015
  12. Cevap veren herkese tüşekkür ediyorum. Konu kilitlenebilir.

13. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

İsteğiniz üzere konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.