Gama Kapısı İçin Taktik

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve 0(-_-)0[ons]0(-_-)0 tarafından 24 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. modum tartışma bölümüne konu açamıyorum ya da ben öyle zannediyorum çünkü oraya tıkladıgımda 5 tane konu geliyor sadece.
    gama için taktik verin arkadaşlar.
    gemi özellikleri:
    vip yok, kami 2 var, pet 8 lwl, 33 lf3 , 1 lf4 , 17 b02 elit kalkan , 17 elit hız, 2 hangar goli- sperhead(kutudan çıktı) 8 iris 2 alpha yaptım. 1 betam son 10 protegit kala patladı kapım. ilk gamamı açtım taktik verin. nasıl yaparım ilk 3 bölümden korkmuyorum. küçük kris sibelonit talon protegit beni korkutan. bunlar için taktik verin. mesela
    küçük kris: diye yazın
    talon: vs vs

2. FENOMEN

FENOMEN User

Merhaba;

Oyun stratejileri ile ilgili konularınızı lütfen Yeni Başlayanlar adlı konumuza yapınız.
    Konunuz taşınmıştır.

İyi forumlar...

3. selamlar vip iniz yok ise kamikaze kullanmanızı tavsiye etmem.size konfi ayarı söyleyeyim 1.konfi 5 hız diğerleri kalkan irisler lf3 2. konfi gemi hız ve irisler ful kalkan.progetitlerde gemiyi 2 konfide hız yapıp irisleri yarı kalkan yarı lf3 koyun ben bu şekilde yapıyorum vip olmadığı zamanlarımda.Dikkat etmeniz gereken 2 yer var 1.si kristallonlar 2.si protogetitler diğerlerini rahat rahat yapabilirsiniz

0(-_-)0[ons]0(-_-)0 bunu beğendi.
  4. teşekkürler cevabınız için.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.