GAMESULTAN MAGDURU :(:(

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve _-KoDuMMuFLY-_ tarafından 11 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. BIRKAC GUN ONCE 1AY VIPLIK ALMAK ICIN GAMESULTANDAN E-PIN ALDIM İŞLETECEK KISMI BULAMADIM NASIL COZUM BULUNABILIR ???? BANA YARDIM EDIN TESEKKURLER...

2. Merhaba ,

Anasayfa'dan " Uridium " yazan yere tıklayın. Açılan sayfadan " Uridium Al " butonuna tıklayın ve açılan küçük pencereden ikinci kısımdaki yıldız olan bölüme tıklayın. 1 aylık olan " VIP Bronz Paketi " seçin ve " Kasaya Git " yazısına tıklayın. Sağ alt kısımda " E-pin " bölümüne tıklayın ve açılan penceredeki kod bölümlerine e-pin kodunuzu yazıp " Hemen Sayın Al " kısmına tıklayınız. Kodu onaylamadan iyice kontrol edin yanlışlık olmasın.

İyi forumlar.

_-KoDuMMuFLY-_ bunu beğendi.
  3. Benım sayfada e-pin yok sorun orda ????

Enıstem gurcıstanda oynuyordu suan ben turkıyedeyım gurcıstanda e-pın olayı mı yok ondan olabılır mı ???? webmoney,paypal,skriill moneybookers,banka havalesi,xsolla,yandex money seceneklerı var ??? alısverıs dılı gurcıstana baglı olabılır mı bunu supportamı bıldırmelıyım ????

Ama e-pın kısmı yok !!! dedıgım gıbı :(

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 11 Aralık 2013
  4. Merhaba ,

O zaman durumu anlaşılır bir şekilde support'a bildiriniz. Sanırım ülke kısmında Türk Bayrağı yok. Support değiştirebilir.

İyi forumlar.

_-KoDuMMuFLY-_ bunu beğendi.
  5. Tesekkur ederım ılgınız ıcın ;)

6. -.hayalet.-

-.hayalet.- Guest

Merhaba ,

Gerekli cevaplar verildiğinden Konu kapatılmıştır.

İyi oyunlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.