gamma gate [help]

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by KissingAwesome, Sep 21, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Mümkün mü ?

1. YAPARSIN

66.7%
  2. YAPAMAZSIN

33.3%
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. beyler 13 lf4 üm gerisi full işte gamma yaparmıyım acaba 5 yıllık oyuncuyum hiç şimdiye kadar kappa kapımı açamamıştım farklı farklı hesaplarda ama 300.000 uri ye açtım sonunda
    sizce yapmam mümkün mü ?
    kami mi lazermi ??

2. Kardesim rahatlikla yaparsin sibelonit tallin streneur morodn loaridka saimonda kami ile diger bolumlerde keserek lazerle yapmalisin.Vip varsa kami doldukca atarsin.Unutma tallinler 240 K vuruyolar.Fakat 4-5 kamide patliyolar.Tallonlarda x2 x3 harcarsan hizli biter ben tallonlari dax1 ile yapmistim.Yaklasik 2 saat surmustu.Kapi ise toplamda x1 ile 3.30 saat surmustu

3. Bu oyunda yapılamayacak kapı yok 1 lf3 le bile yaaprsın sadece zaman fark eder :)

4. sence citadel ile girsem daha rahat olurmu ?

5. Cok sacma olur.Daha yavas biter.Gir goliyle rahat yaparsin.

6. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Açıkçası ben gamma kapısını cidatelle yapıyorum diyebilirim.Bir konfiye hız droidlere full kalkan+hercul diğerine de gemiye kalkan droidlere de kalkan + hercul.Toplanmasını beklerken hız konfisinde kaçıyorum hepsi toplanınca halka ile yavaş konfide kalkan doldurup kamikaze atıyorum.

iyi forumlar

7. Modum tallonlarda degisiyorsunuz degilmi?

8. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Onlarda değişmek zorunda kalıyor insan :) Bu dediğimi sayısı fazla ama canı az yaratıklarda yapıyorum kristallin , sibelonit gibi.

iyi forumlar

9. Aynen cok mantikli bende ayni dekilde goliyle yapiyorum fakat tallonlarda havocsuz konfi dizersem bitene kadar cok zaman gecer.En iyi taktik sizinli diyebilirim tallinlerde :)

10. Bu hesapla bence hertürlü yaparsın.

11. citadele gerek yok halkaya aldın mı kurtarıyo goli her turlu ben devo sibo talonları guve x3 gerisin halka kami yapıorum.

12. tallonlara geldim konfi önerisi ? 3 hercul 3 havoc 13 lf4 *

13. 1. konfi full kalkan silah (istersen 2-3 hız koyabilirsin) 2. konfide kaçış konfisi.

14. Mermiye acıma tallonlarda beyaz mermi gamma tallonlar için üretildi :)

Thread Status:
Not open for further replies.