gamma kapısı 80 parça

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve «ĈÂ$ÂИØV™» tarafından 18 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ya beyler gamma kapısının 80 parçasını buldum 2 parçası kaldı çıkmıyor ugrassam çıkarmı ? çünkü baya ucb veriyor

2. Ancasin

Ancasin User

Uğraşsan tabii çıkar :D Ama gama 80/82 iken 2 kere alfayı inşa ettiğimi biliyorum, bunun için ne zaman açılır hiç belli olmaz kardeşim.

3. Ben gama 81/82 den 50 gg ye açmıştım :D x2 çarpan olunca hemen kullan. Ama bu işide değiştirdiler x2 de parça çıkmıyor artık eskisi gibi

4. :D neyse tamam zetayı açıcam 90 parça buldum ona devam edm ozmn

5. Ancasin

Ancasin User

Ben benim yaşadığımı söyledim. Karar sana ait :D

6. bilmiyom suan 200 gg var yani 60k ucb veriyor es geçesim yok

7. Eğer geminin ekipmanları yeterli değilse hiç uğraşma Gamma'yla ama eğer gemin sağlamsa yap bence ama Gamma'dan sonra sürekli Zeta yap çünkü Zeta'nın ödülleri çok daha işine yarar, üstelik Zeta en kolay kapılardan birisi.

8. Nefes

Nefes User

Merhaba

Konu uygun olan bölüme taşınmıştır

Şu şekildede yapabilirsiniz gg leriniz eğerki 200 yada 300 arası ise ilk 150 gg yi gama açmak için denyebilir geri kalanında zetaya basarak devam edebilirsiniz olurya belki ilk gg lerde açılacak ve geri kalan kısmı zetaya ilave edebilirsiniz buda bir yöntemdir.

9. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Son parçalar zorlayacaktır.Ancak çıkacaktır elbette :)

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.