GAMMA KAPISI ACİL

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -Mavi_ßey-..│•√s•│ tarafından 3 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Gemi goli
    34 LF3 5 LF4
    Full bo2 kalkan
    full hız
    full cpu
    8 iris+apis (full havoc 1 herkül+16 level)
    28 arge kalp uçuş düzeni
    KAMİKAZE YOK..!
    400.000 x2 70.000 x3 30.000 x4 70.000 sab var genellikle x2 ve x3 sıkcam

Şimdi 2 sorum var... 1) Gamma 76/82 kaç gg ye açılır?....2=)Gamma kapısını yaparmıyım

2. melih

melih User

400 enerjide açarsın ama yapamassın kamikazende yokmuş belki yaparsın ama çok uzun sürer x2 x3 yetmez

3. Seprom besleme yazmayı unutmuşum 250.000 seprom olcak yada 200.000

+ bugün 400 gg bastım 2 parça çıktı sadece :(

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 3 May 2014
  4. melih

melih User

kamikazen olsa güzel olurdu teker teker elinle kesecen seprom yetmez kardes tallonlarda 1 m 200 can var 80 tane tallini elle kesmek orada patlayabilirsin ben kendim yaparken ful kamikaze kullandım elimle kesmeye çalışmadım

kardes 2 parça çıkarmanın nedeni de şu diyelim alfa açtın yerşleştirdin diğer kapıların açılmasına az kala sonra diğer kapılara parça çıkmaz alfaya çıkar hepsini açtıktan sonra yerleştirceksin

5. tamam sağol o zaman ben zetaya decam ediyim zeus için :) kami alamam çünkü mümkün oldugu kadar az uri kaybı yaşamak istiyorum zeus alacağım için

ben yerleştirdim 2.alfayıda çıkarır yaparım diye :(

6. bnm 2 lf4 8 iris goliyim. aynı senin gibi diger özellikler. kami3 te var. gama da talonlara kadar geldim son 3 talon kala net kesintisi yüzünden kapım gitti.. kami3 olmadan çok zor.

7. Ovv geçmiş olsun :( peki beta 44/48 o kaça açılır ? (alpha 17/34 gamma yukarda yazdıgım gibi)

0(-_-)0[ons]0(-_-)0 bunu beğendi.
  8. melih

melih User

alfayı yerleştirmeseydin keşke 600 enerji de açarsın betayı açarsın alfadanda çıkar parça

9. ne kadar açılır bilmem de bn 10 lu basıyorum. çarpan x2 geldigi zaman direk yine onlu basıyorum parçalar takır takır geliyor.

10. peki betayı yaparmıyım

11. Gamma'da aynı zamanda güve de çok iyi tallonun 300k kalkanı varken patlıyor...

0(-_-)0[ons]0(-_-)0 bunu beğendi.
  12. betayı yaparsında uzun sürer. betanın seni zorlayacak yanı 80 kris 80 sibelonit. oyunda kasma olursa olur. protegitler falan basit. bn kami atarak bitiriyorum portegitleri. hiç lazer harcamadan :)

13. tamam sağolun konu kilit

14. Merhaba ,

Konu istek üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.