Öneri Gamma Kapısı Kamikaze

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve dikduran1 tarafından 9 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. dikduran1

dikduran1 User

arkadaşlar gamma dayım da son 3 dalga bu dalgaya kadar kamiyi doğru dürüst verimli kullanamadım bunun bir taktiği var mı? tam olarak npcnin üzerinde patlaması için?

2. Atlantik

Atlantik User

konfilerin tamamını kalkan yap yaratıkları biraraya topla kamıkazenı patlat

3. Kami pek kullanmadım ama npcler etrafında dönerek Kami atsan olabilir.

4. Tom_Cat

Tom_Cat User

npslerin çevresinde dönüp kamikazeyi denk getirmelisin.son 2-4 tane kalana kadar.gerisi kolay.ben böyle zorlanmadan geçiyorum.

5. Merhabalar;

Geminizin kalkanı ne kadar oluyor bi yazarmısınız?Benim gemimde 680bin kalkan oluyor çok rahat kamikaziyi oturtuyorum tüm npc lere.

İyi forumlar.

6. 680 K Modum Ozaman Siz Baya yüksek leveldesiniz :)

7. Merhabalar;

%25 kalkan güçlendiriciyi de es geçmemek lazım:D

İyi forumlar.

8. Merhaba ,

Uygun bir konfigürasyon ile mesafeyi ayarlayıp npc'leri belli bir alanda toplayacak şekilde etraflarında dönerken seri bir şekilde kamikaze'yi aktif edip bozmadan npc'lerin etrafında dönmeye devam etmeniz gerekiyor. NPC'ler dağılmadan belli alanda toplayıp atabilirseniz boşa gitmeyecektir.

İyi forumlar.

9. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Citadelin varsa citadelle girmeni öneririm. Fazla darbe puanın ve kalkanın olur + hasarı %50 azaltan yetenek açarsan hiç acele etmene gerek kalmadan bütün NPC ' lere oturtursun.

10. dikduran1

dikduran1 User

söylediğiniz hiç bir şey yok arkadaşlar... kalkan 350 binler de daha yeni başladım oyuna o yüzden :( neyse yorumlarınız teşekkürler...

11. kapıya grupta olmadan gir yaratıkları topla aradaki mesafeyi iyi koru.petini aç işaretle kamikazede olsun yaratıklara yaklaş önde olanlar vurduğu anda kendi petine sık ozaman hemen patlar..iyi bir taktiktir geliştirir elini alıştırırsan faydasını görürsün..

dikduran1 bunu beğendi.
  12. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Kamikaze atacağın zaman yaratıklar hareket ederse kamikaze biraz geç patlıyor.

Bunun için yaratığı işaretleyin,üzerinden geçerken kamikazeyi atın,hasar aldığınızda kamikaze patlamak için beklerken terse yöne dönüp geriye gelin.Yaratıklarda geriye döneceğinden tam petin
    üzerine geldiklerinde Pet patlıyacaktır.

Keyifli Forumlar.

13. Atlantik

Atlantik User

1.000.000 oluyor. hızada 10 kalkan koy diger konfi.hız 5 kalkan koy. ben hep böyle kesiyorum. öncelikle alfa da tecrube kazanırsan gamma kolayca yaparsın. Kamıkaze at kac canını doldur tekrar topla kamıkaze tekrar at taki yaratıklar köseye kacana kadar..

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.