gamma kapısı protegit için gemi önerisi

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve İSUS02 tarafından 11 Eylül 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. İSUS02

İSUS02 User

gamma kapısı protegitlere giricem spectrum-solace-sentinel var. en rahat hangisiyle yaparım. Halka uçuş düzeni düşünüyorum zeten kami atıcam fakat gemi konusunda tereddüde düştüm 1 hakkım kaldı ve protegitlere geldim patlamam lazım

2. İSUS02

İSUS02 User

vay be şansa bak demekki patlıcaz patlamamam lazım diye böle yazıyorsam demekki nasip değil

3. Spectrum kullanmanızı tavsiye ederim.

4. Sentinel kullanabilirsin ve bir hayat daha al 3500 uri zaten senitnel özelliği kısa sürüyor ve çabuk doluyor

5. dostum bana soracak olursan full hızz yap solace al irisleride 4 irisi kalkan griye kalanlarıda lazer koy pat pat bitir

6. Kamikazeniz varsa 3. seviye halka ve spectrum ile çok rahat yaparsınız. Geminiz full hız ve kalkan olsun. O kadar urinin boşa gitmesindense kapınıza bir hak alın zaten az bir miktar.

.Paradoks. bunu beğendi.
  7. İSUS02

İSUS02 User

kami 3 var. bir hak daha almam için 38000 uri istiyor. alfa-beta gamma 3 üde protegitlerde gammada patlamadan bitirmem lazım

8. İSUS02

İSUS02 User

garanti rahat yaparsın dediğiniz bir gemi varsa onuda alabilirim aegis var zaten citadelde alabilirim açık arttırmadan

9. spectrum halka çok rahat işini görür bide hasar alınca garanti olsun diye insta kalkan basarsın.

10. ŞahFD

ŞahFD User

Spectrum halka denildiği gibi çok rahat bir şekilde yapabilirsin,
    1.Konfin driotlar full lazer, jenanatörler full hız,
    2.Konfin driotlar full kalkan jenanatörler full hız,

Önce 1.Konfiyle az gelen dalgaları elit cephaneyle hızlıca patlatacaksın, protogitler çoğaldı zaman ise 2.Konfiye geçip spectrum halka özelliği ile biraz yavaşta olsa işaretleye işaretleye keseceksin yada dayanabilirim diyorsan kami atacaksin,

Eskiden kapılar bu şekilde yapılırdı ;)

11. İSUS02

İSUS02 User

8-10 sene önce işaretleyip küçük haritadan dönerek kesiyorduk onu bile nasıl yaptığımızı unutmuşum ama şu anda 1 avantajım var önce alfa ve betayı yapacağım için herhalde gammaya kadar tecrübe ediniriz.

ŞahFD bunu beğendi.
  12. ŞahFD

ŞahFD User

Evet bende onu söylemek istemiştim,

Aslında olay şöyle işaretleyip dönme protogitlerde işe yaramıyor,

Küçük haritadan hız konfisine geçip haritanın herhangi bir yerine tıklıyorsun,

Protogitler zaten çok hızlı olduğu için oyun ekranında gözüküyor,

Sen küçük haritada işaretlediğin yere uçarken bir yandan'da protogitleri işaretleyip kesime başlıyorsun ;)

Al hadi sana taktiği verdim :) İyi eğlenceler,

Ama dediğim gibi bunlar eskiden geçerliydi şimdiki oyun yapısı hızı zaten hiçbir kapıyı 1 saatten uzun süre yapmanıza izin vermiyor kamiler gemiler tasarımlar daha sayamadiğim pek çok etken zaten 10 dakkikada bittiriyor kapıyı.

13. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Benim tavsiyem eğer kamikaze kullanacaksanız Solace ve Halka uçuş düzeni ikilisinden yana olur.

Eğer Gamma kapısındaki haklarınız tamamen tükenirse support ekibi ile iletişime geçin ve onlara durumu açıklayın. Support ekibi son 30 gün içerisinde başka iade almadıysanız imha olan, patlayan 1 adet galaksi kapısını iyi niyet göstergesi olarak iade etmektedir. Buradan support ekibi ile nasıl iletişime geçeceğinizi öğrenebilirsniz.

İyi forumlar.

14. İSUS02

İSUS02 User

herkese çok teşekkürler spectrum halka girdim bu kadar kolay olacağını düşünmemiştim hiç elit harcamadan kamiyle çok rahat bitirdim tekrar teşekkürler

.Paradoks. bunu beğendi.
  15. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Galaksi kapılarını bitirmenize sevindim :)

Sorunuzun çözüldüğü için konuyu kilitliyorum.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.